Cruisereiziger
Reisverslag

Reportage: Met de gehele familie mee op rivier cruiseschip A-ROSA Sena

Miriam, Marco en de jonge Cruisereiziger waren op uitnodiging voor een reportage mee op rivier cruiseschip A-ROSA Sena in Nederland! In Schoonhoven scheepten we in, waarna we naar Amsterdam en Utrecht cruisten. In mei/juni 2022 kwam de A-ROSA Sena van de Duitse rederij A-ROSA in de vaart. Al enige tijd volgden we dit schip omdat het enerzijds zeer duurzaam zou varen en anderzijds omdat de rederij kinderfaciliteiten aan boord zou hebben.

Wij wilden dit uiteraard graag eens met eigen ogen zien en daarom gingen we op 9 december aan boord van de A-ROSA Sena in Schoonhoven. We cruisten een weekend mee, van vrijdagmiddag tot zondag. De andere gasten overigens langer, want de cruise startte officieel in Keulen en duurt in totaal 6 dagen – van donderdag tot dinsdag.

Lees op Riviercruisereiziger van dag tot dag mee wat zo verrassend was aan boord!

Bekijk hier hoe het was >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)