Norwegian Cruise Line kondigt nieuwe aflevering “Embark with NCL” aan met Norwegian Prima

Norwegian Cruise Line (NCL) heeft de première van de volgende aflevering van “EMBARK with NCL” aangekondigd. De volgende aflevering is een tweedelig verhaal over de lancering van het record brekende schip Norwegian Prima. De gloednieuwe aflevering is te zien via http://www.ncl.com/embark.

Een exclusieve kijk in de doopceremonie

Voor de allereerste keer nodigt de rederij kijkers uit om onderdeel te zijn van de belangrijkste mijlpaal van elk nieuw schip: de doopceremonie en de viering daarvan. Met de eerste aflevering genaamd “Christening Norwegian Prima: First in Class” krijgt de kijker een plaats op de eerste rij voor het exclusieve evenement dat begint met een voorproefje van de openingsceremonie in de HARPA Concert Hall, het epicentrum voor de IJslandse culturele kunsten. De avond omvatte optredens van de bekroonde IJslandse singer-songwriter Briet en het Iceland Symphony Orchestra. De festiviteiten gaan door wanneer doopmoeder Katy Perry aan boord gaat van Norwegian Prima om het schip officieel te dopen met de ceremoniële champagnefles tegen de romp. Dit moment markeert het begin van de eerste reis van Norwegian Prima.

Bekijk de exclusieve ervaringen aan boord

In deel twee, “Norwegian Prima: Discover Innovation”, krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van de nieuwe ervaringen aan boord van het schip. Deze experiences maken hun debuut bij zowel NCL als binnen de cruise industrie. Waaronder de Indulge Food Hall met 11 verschillende eetgelegenheden, de Prima Speedway met drie verdiepingen en twee adrenaline verhogende glijbanen en The Drop en Rush. Daarnaast kunnen kijkers binnenkijken in de Metropolitan Bar en een drie verdiepingen hoog transformerend theater waar “The Price is Right” en de Tony Award®-genomineerde musical “Summer: The Donna Summer Musical” worden getoond.

“Met het debuut van de Prima Klasse wilden we dat onze gasten versteld zouden staan vanaf het moment dat ze aan boord stapten en meteen blijvende herinneringen zouden creëren met familie en vrienden,” zei Harry Sommer, President en Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line. “En wat is een betere manier om die allereerste herinnering te beginnen dan met de doop van Norwegian Prima in één van de mooiste en spectaculairste landen ter wereld, IJsland. Met deze ‘’EMBARK with NCL’’-aflevering ben ik ontzettend enthousiast om onze gasten voor het eerst een kijkje te geven in deze gedenkwaardige mijlpaal en hen te inspireren om samen met ons hun droomvakantie op zee te beleven.”

Zay Harding en Lexia Alfrod nemen je mee op reis

De aflevering wordt gepresenteerd door Amerikaanse televisiepersoonlijkheid en wereldreiziger Zay Harding en Lexie Alford (ook wel bekend als Lexie Limitless), de Guinness World recordhouder voor de jongste persoon die op 21-jarige leeftijd naar elk land reisde. Kijkers volgen hen in deze ‘’EMBARK with NCL’’-aflevering terwijl ze alles ervaren wat Norwegian Prima te bieden heeft en tegelijkertijd de natuurlijke wonderen van het land van vuur en ijs ontdekken.

De ‘’EMBARK with NCL’’-aflevering met Norwegian Prima is te bekijken via http://www.ncl.com/embark.

Bekijk Norwegian Prima cruises bij:

CruiseOnline - Nieuw! Captain Cruise Cruisereizen Stip TUI

Hoe is het cruisen bij Norwegian Cruise Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)