World Voyager redt vier schipbreukelingen van zeilboot

Het expeditieschip World Voyager van Nicko Cruises heeft gisteren hulp geboden aan een zeilboot in nood op weg naar Barbados. Aan boord van World Voyager werden vier mensen geëvacueerd en medisch behandeld. Vandaag gaan de schipbreukelingen aan land in Bridgetown.

Rond 07.00 uur in de ochtend van 13 december ontving het schip een noodoproep van een zeiljacht dat ongeveer 100 zeemijl naar het noorden in nood verkeerde. De kapitein van het expeditieschip, Vincent van Zijderveld, besloot zonder aarzelen koers naar het noorden te zetten en assistentie te verlenen. Rond 15.30 uur arriveerde de World Voyager bij het zeilschip en begon meteen met het evacueren van de vier opvarenden. Ze werden in een Zodiac aan boord gebracht en kregen onmiddellijk medische behandeling in het ziekenhuis aan boord.

Na de reddingsoperatie zette World Voyager weer koers naar Barbados, waar het schip vandaag op tijd zal aankomen. De vier mensen gaan daar van boord en worden overgedragen aan de autoriteiten voor verdere medische zorg.

Nicko Cruises boek je bij:

Captain Cruise Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)