Cruisereiziger
Bestemmingen

Explora Journeys kondigt routes aan voor inaugurele seizoen Explora II

Explora Journeys, het luxe cruisemerk van MSC, heeft de inaugurele routes onthuld voor haar tweede nieuwbouwschip, EXPLORA II, dat in de zomer van 2024 in de vaart komt. De nieuwe routes richten zich op bestemmingen in het Middellandse Zeegebied, het Midden-Oosten, India, de Indische Oceaan en Afrika. In totaal worden 82 verschillende havens in 26 landen bezocht, met veel overnachtingen. De inaugurele cruises van de EXPLORA II zijn reeds boekbaar.

De 25 routes en 14 verlengde reizen zullen plaatsvinden tussen augustus 2024 en april 2025. EXPLORA II zal eerst de Middellandse Zee aandoen en bestemmingen als Rome, Sicilië, Menorca, Mykonos, Santorini, Kalamata en Corfu bezoeken. Daarna trekt het naar Israël, door het Suezkanaal richting Saoedi-Arabië en havens als Doha, Dubai en Abu Dhabi.

Daarna vaart EXPLORA II naar India voor de West-Ghats, Goa en Mumbai voordat het door de Indische Oceaan gaat om de Seychellen en de Malediven te bezoeken, richting Afrika, waar het Mozambique, Tanzania, Madagaskar, Kenia, Mauritius en Zuid-Afrika aandoet. Gasten kunnen zich onderdompelen in de verschillende culturen en diverse dieren in het wild zien.

“Dit is een nieuw hoofdstuk voor ons merk; we zijn enorm trots om EXPLORA II en deze nieuwe reisroutes te onthullen”, aldus Michael Ungerer, Chief Executive Officer, Explora Journeys. “Ons portfolio van bestemmingen wordt voortdurend uitgebreid en we kijken ernaar uit om gasten aan boord van onze schepen te verwelkomen om te genieten van unieke ervaringen in ongelooflijke landen waar ze in staat zullen zijn om opnieuw in contact te komen met zichzelf en met de mensen die ze ontmoeten, de omgeving en de lokale gemeenschappen.”

Interesse in cruisen met Explora Journeys? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)