Cruisereiziger
ReisverslagRiviercruisen

Met Dutch Grace over de Rijn naar Duitsland

Miriam reisde op uitnodiging van TUI mee op riviercruiseschip Dutch Grace vanuit Arnhem over de Rijn. In één week ging de reis naar pittoreske dorpjes zoals Andernach, Boppard en Rüdesheim, maar ook de grote steden Keulen, Mainz en Düsseldorf. Hoe gaat het er aan toe op een cruise over de Rijn en zijn er echt zoveel vooroordelen? Miriam was benieuwd daar naar en maakte een mooie reportage dat bestaat uit een aantal delen:

Lees alles wat je wilt weten over Dutch Grace:

Reis je digitaal mee met Miriam?

Deze reportage lees je op Riviercruisereiziger:

Reis mee met Miriam op de Dutch Grace >>

 

 

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)