Cruisereiziger
RiviercruisenScheepsbezoek

Binnenkijken op riviercruiseschip VIVA Two

Miriam bracht onlangs een bezoek aan de VIVA Two terwijl het spiksplinternieuwe schip in Gorinchem lag aangemeerd voor een kennismiddag van de gemeente Gorinchem en Dutch Delta Cruise Port. Kom je mee binnenkijken op dit nieuwe schip?

De VIVA Two zal op 23 maart 2023 gedoopt worden en haar eerste cruise gaan maken voor VIVA Cruises op 1 april. Deze zomer maakt het schip haar reizen over de Donau.

Het all-inclusive riviercruiseschip is het tweede nieuwbouwschip voor rederij VIVA Cruises dat toebehoort aan Scylla. Het eerste schip heette toepasselijk de VIVA One en een volgend derde schip staat ook al op de planning.

 

 

Klik door om te zien hoe het schip ervan binnen uit ziet! >>

 

 


Favorieten uit de fanshop

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger