Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Dart cruise op Mein Schiff 3 met Roland Scholten

Van 8 tot 15 oktober 2023 komt de meest succesvolle darter van de laatste drie decennia, de Engelsman Phil Taylor aka “The Power” , aan boord van Mein Schiff 3 om tijdens de eerste dartcruise van Mein Schiff zijn Duitse tegenstanders Florian Hempel en Max Hopp alias “The Maximiser” en de Nederlander Roland “Tripod” Scholten, “The flying Dutchmann”, te verslaan.

De route “Western Europe with Dover” brengt de darters en hun enthousiaste gasten van Bremerhaven eerst in stijl naar Dover en Southampton in Engeland en uiteindelijk terug via Le Havre en Zeebrugge. Groot-Brittannië wordt beschouwd als het moederland van darts en een mooiere bestemming is dan ook niet mogelijk.

Dart Cup arrangement

Iedereen die er altijd van heeft gedroomd om de helden van dartevenementen live te zien, krijgt nu waar voor zijn geld aan boord van Mein Schiff 3. Voor €49 per persoon beleven gasten de bekende grootheden van de dartscene in een wedstrijd tegen elkaar. Het Mein Schiff Dart Cup arrangement zorgt er niet alleen voor dat gasten kunnen deelnemen aan een Meet & Greet met de gerenommeerde dartprofessionals en een keur aan workshops, maar garandeert ook deelname aan de Mein Schiff Dart Cup. Gasten spelen in 12 toernooien tegen elkaar. De toernooiwinnaars krijgen een bijzondere hoofdprijs aan het eind.

Informatie over boeking en prijzen

De 7-daagse cruise op Mein Schiff 3 start in Bremerhaven en gaat naar Dover en Southampton, Le Havre in Frankrijk en Zeebrugge in België terug naar Bremerhaven. De cruise met Mein Schiff is beschikbaar vanaf €1.179 euro per persoon in een binnenhut en in een balkonhut vanaf €1.429 euro per persoon. Het Mein Schiff Dart Cup-arrangement met meet & greets met de sterren en deelname aan verschillende workshops aan boord is bij te boeken voor een prijs van € 49,- per persoon.

Bekijk deze en andere cruises van TUI:
Helaas, geen resultaat. Kom snel een keertje terug.

Favorieten uit de fanshop

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)