TUI Cruises

TUI Cruises richt zich voornamelijk op de Duitse cruisemarkt met als voertaal Duits. De vloot kenmerkt zich door een sfeer waarin genieten en verwennen centraal staan. De schepen worden niet voor niets “Wohlfühl”-schepen genoemd. Je goed voelen en je er thuis voelen. De schepen in de vloot van TUI zijn middelgroot met veel ruimte voor de passagiers. De ontspannen sfeer op de schepen laat zich in veel details zien: een Nespresso machine in de hutten en balkons met hangmatten. De dresscode past zich bij dit concept aan, dus geen strikte kledingvoorschiften. Galakleding is overbodig.

Bijzonder is dat TUI Cruises een all-inclusive concept heeft. Dat betekent dat in de meeste restaurants alles inclusief is. (in slechts 3 restaurants niet: Surf & Turf, Richards feines Essen, Sushibar) Ook buiten de  dinertijden om is het mogelijk om all-inclusive een cocktail te bestellen. Ook veel sportmogelijkheden en zelfs het gebruik van de (standaard) spa faciliteiten en de sauna zijn inbegrepen. Schoonheidsbehandelingen zijn niet inbegrepen.

Ontspanningsactiviteiten op het schip zijn er volop. Van kookworkshops tot yoga, en van het lenen van boeken tot i-pads (Mein Schiff 2). Het hele jaar door worden er ook cruises aangeboden met een thema zoals een golfcruise, cabaretcruise of worden bekende sporters uitgenodigd om workshops te geven. Voor kinderen zijn er volop activiteiten in de kinderclubs.

De hutten stralen rust uit en zijn modern ingericht. Fooien zijn bij de cruiseprijs inbegrepen.

Miriam en Marco bezochten voor jou enkele TUI Cruises schepen: Mein Schiff 3 (reportage), Mein Schiff 5 (reportage). Miriam reisde mee op de Mein Schiff 2 in januari 2019.

TUI staat voor een zeer goede Duitse cruise beleving met veel aandacht voor jou als gast. Wellness en sport staan bovenaan op het schip. Het enige kleine nadeel is dat in het hoofdrestaurant de porties wat kleiner – en gezonder 😉 zijn.– Miriam

Mooie cruises van TUI

Jaar >> ()
2023 ()
2024 ()
2025 ()
Regio >>
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Groot-Brittannië
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Europa
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika

Cruises van TUI Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel TUI Zeetours - Nieuw!

Hoe is het cruisen bij TUI Cruises ? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

De vloot bestaat uit:

Mein Schiff 8

Opgeleverd/bouwjaar
Aantal Passagiers
Lees meer over dit schip

Mein Schiff 9

Opgeleverd/bouwjaar
Aantal Passagiers
Lees meer over dit schip

Het laatste nieuws over TUI Cruises