Cruisereiziger
ExpeditiecruisenReisverslag

Met Hondius op pad vanuit Vlissingen naar Aberdeen

Het nieuwste expeditieschip van Oceanwide Expeditions, de Hondius, kwam in 2019 in de vaart. Miriam mocht samen met de expeditiecruisespecialisten van Waterproof Cruises & Expeditions drie dagen meevaren. In deze reportage kijken we naar het leven aan boord tijdens zo’n expeditiecruise.

Voor deze reis, die 2 nachten en 3 dagen zou duren, scheepte Miriam in op een heel bijzondere plek. De Hondius lag namelijk op een scheepswerf in Reimerswaal, waar het schip in mei lange tijd verbleef. Na een intensief Arctic en vooral Antarctica seizoen, wordt het hele schip technisch nagelopen. De allereerste reis na dit onderhoud, was dus deze reis die officieel startte in Vlissingen!

Je leest deze exclusieve reportage op Expeditiecruisereiziger:

Lees hier hoe het was aan boord >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)