Fotoreportage: Empress van Pullmantur in IJmuiden

Cruisreiziger bezocht dinsdag cruiseschip Empress van Pullmantur in IJmuiden. Cruiseschip Empress*** (gebouwd 1990, 49.000 ton, max 1850 passagiers) heeft als voertaal Spaans en Engels. Cruises op dit schip gaan op basis van all-inclusive waarbij alle dranken (exclusief een aantal soorten) inclusief zijn. Binnenkort volgt een uitgebreid verslag van dit scheepsbezoek.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.