Fotoreportage: Empress van Pullmantur in IJmuiden

Cruisreiziger bezocht dinsdag cruiseschip Empress van Pullmantur in IJmuiden. Cruiseschip Empress*** (gebouwd 1990, 49.000 ton, max 1850 passagiers) heeft als voertaal Spaans en Engels. Cruises op dit schip gaan op basis van all-inclusive waarbij alle dranken (exclusief een aantal soorten) inclusief zijn. Binnenkort volgt een uitgebreid verslag van dit scheepsbezoek.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​