Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenFotoreportageScheepsbezoek

Fotoreportage: Empress van Pullmantur in IJmuiden

Cruisreiziger bezocht dinsdag cruiseschip Empress van Pullmantur in IJmuiden. Cruiseschip Empress*** (gebouwd 1990, 49.000 ton, max 1850 passagiers) heeft als voertaal Spaans en Engels. Cruises op dit schip gaan op basis van all-inclusive waarbij alle dranken (exclusief een aantal soorten) inclusief zijn. Binnenkort volgt een uitgebreid verslag van dit scheepsbezoek.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger