Cruisereiziger
FotoreportageReisverslag

Reportage: Nieuwe Azamara Pursuit laat zich zien

Cruisereiziger Miriam vaart van 28-30 augustus mee op de Azamara Pursuit. Dit relatief kleine schip voor maximaal 702 passagiers van Azamara Club Voyages is vrijwel identiek aan haar zusterschepen Azamara Quest en Azamara Journey. Door haar fijne formaat kan het schip op haar routes makkelijk bij kleinere havens komen. Het schip is als het ware een boutique hotel. Je vindt geen hele grote productieshows, maar rustiger entertainment. De inrichting weerspiegelt dit dan ook.  Donker hout is zeker aanwezig op het schip, uit de periode dat het schip gebouwd is.

Onderstaand de fotoreportage over de Azamara Pursuit. Deze week zal Miriam meer publiceren en je kennis laten maken met het schip, de rederij en haar bemanning.

Lees ook:

Cruises op de Azamara Pursuit zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

3 gedachten over “Reportage: Nieuwe Azamara Pursuit laat zich zien

  • Leuk om een indruk te krijgen. Wat jammer dat de luxe dikke kussens op de ligbedden zijn verdwenen!

  • Hi Cees,

    Ik heb het even nagevraagd, maar ze zijn er wel degelijk. Het weer was te slecht.

    groet Miriam

  • Doet niet veel onder voor de Quest. Is ook een heel fijn schip

Reacties zijn gesloten.