Cruisereiziger
RiviercruisenScheepsbezoek

Binnenkijken op Dutch Melody

Eerder dit jaar maakte Miriam kennis met de Dutch Grace van Dutch Cruise Line dat voer voor reisorganisator TUI. Begin juli bracht ze een bezoek aan Dutch Melody, een ander schip uit de vloot van de rederij. Dutch Melody heeft plek voor 140 passagiers die de beschikking hebben over 3 binnendekken en een zonnedek.

Lees deze reportage op Riviercruisereiziger >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger