Drukte bij Feenstra Rijn Lijn in Rotterdam

Ondanks de sneeuw en de kou bezochten veel mensen de open dag van de Feenstra Rijn Lijn in Rotterdam. Liefst zeven schepen lagen aangemeerd bij de Holland Americakade bij de Cruiseterminal van Rotterdam. Zij aan zij liggend konden de schepen van binnen bekeken worden. Restaurants, de lounges en de receptie lagen er keurig blinkend bij. De hutten waren eveneens te zien; in dagopstelling en in de nachtopstelling. Veel hutten bestonden uit een zitje die ’s nachts tot bed omgetoverd worden. Op elk schip ontdekte je tevens een eigen sfeer. Het ene schip was soms wat groter dan de ander; had een andere indeling maar het interieur was overal verschillend. Met een drankje en een hapje kon de open dag worden afgesloten.

Zondag 5 februari 2012 liggen de schepen nog steeds aangemeerd in Rotterdam. In Arnhem zijn ze te bewonderen op 11 en 12 februari 2012

Klik verder voor de foto-albums van de schepen:

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.