Cruisereiziger
RiviercruisenScheepsbezoek

Maak kennis met riviercruiseschip Dutch Grace!

Afgelopen week mocht ik, Miriam, een bezoek brengen aan riviercruiseschip Dutch Grace terwijl het schip in Zaanstad lag. Dutch Grace is een schip van Dutch Cruise Line dat deze zomer talloze cruises zal maken voor TUI. Uiteraard was ik nieuwsgierig naar het schip en daarom neem ik je graag mee op een rondleiding!

Rondleiding Dutch Grace

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)