Cruisereiziger
Bestemmingen

Holland America Line gaat in 2024-2025 Zuid-Amerika, Antarctica en Amazone verkennen

Van de kolossale gletsjers van Antarctica tot de weelderige oerwouden van Brazilië, het seizoen 2024-2025 van Holland America Line in Zuid-Amerika verkent de diverse landschappen van het continent via reisroutes vol bestemmingen. Van november 2024 tot en met maart 2025 biedt Oosterdam cruises aan van 14 tot 22 dagen die exotische havens aandoen en unieke ervaringen bieden, zoals een bezoek aan de Inca-ruïnes van Macchu Pichu, rond Kaap Hoorn varen en zuidwaarts cruisen naar ‘s werelds meest afgelegen continent.

In februari 2025 bevaart Zaandam het ultieme Amazone-avontuur met een 27-daagse rondreis vanuit Fort Lauderdale, Florida, die over de langste rivier ter wereld vaart. Het schip zal de tweekleurige samenkomst van de wateren doorkruisen en langs de Amazone-rivier reizen.

“De Zuid-Amerika cruises van Holland America Line blijven reizigers aantrekken die op zoek zijn naar gedenkwaardige ervaringen zoals de Amazone, Macchu Pichu en Antarctica, en Zuid-Amerika biedt niet alleen een culturele onderdompeling, maar ook enkele van de meest spectaculaire landschappen ter wereld”, aldus Beth Bodensteiner, commercieel directeur, Holland America Line. “Onze kleinere schepen maken het mogelijk om deze afgelegen locaties te verkennen en kleinere havens te bezoeken die onze gasten een uniek perspectief op het continent geven.”

Hoogtepunten van het seizoen Zuid-Amerika en Antarctica:

 • 14-daagse “Zuid-Amerika Passage” reisroutes tussen San Antonio (Santiago), Chili, en Buenos Aires, Argentinië; Passagiers genieten van een overnachting in Buenos Aires aan het begin of einde van elke cruise, waardoor ze extra tijd hebben om een tangoshow bij te wonen en het nachtleven van een van de meest bruisende steden van Zuid-Amerika te ervaren.
  Havens die worden bezocht zijn onder andere Puerto Montt, Puerto Chacabuco en Punta Arenas, Chili; Ushuaia, Argentinië; Stanley, Falklandeilanden; en Montevideo, Uruguay.
  Scenic cruising in de Chileense fjorden, de Straat van Magellan, de Beagle en Cockburn Channels, Glacier Alley en rond Kaap Hoorn.
  Vertrek: 1 december 2024 en 19 februari en 5 maart 2025.
 • 17-daagse “Panamakanaal en Inca Discovery” cruises varen tussen Fort Lauderdale en San Antonio (Santiago):
  Twee nachten in Callao (Lima), Peru, geven passagiers extra tijd om een landtour naar Macchu Pichu te maken.
  Stops in Grand Cayman, Panama, Ecuador, Peru en Chili, met een overnachting in Fuerte Amador, Panama.
  Een reis tussen de Atlantische en Stille Oceaan met een doortocht door de meren en sluizen van het beroemde Panamakanaal.
  Vertrek: 14 november 2024 en 19 maart 2025.
 • 22-daagse “Zuid-Amerika en Antarctica” reisroutes tussen San Antonio (Santiago) en Buenos Aires:
  Een overnachting in Buenos Aires aan het begin of einde van elke cruise.
  Stops in Uruguay, Argentinië, Falklandeilanden en Chili.
  Vier dagen om de vergezichten van Antarctica te verkennen, begeleid door een natuuronderzoeker die aan boord komt om pinguïnkolonies en walvispoden aan te wijzen.
  Scenic cruising omvat de Chileense fjorden, Drake Passage, Beagle Channel en Glacier Alley.
  Vertrek: 15 december 2024 (vakantiecruise) en 6 en 28 januari 2025.

Hoogtepunten van de Amazon Explorer Cruise:

 • 27 dagen, vertrek 8 februari 2025, aan boord van Zaandam:
  Retourvlucht vanuit Fort Lauderdale
  Stops in 12 havens in het Caribisch gebied en Brazilië, evenals Frans-Guyana.
  Caribische eilanden die worden aangedaan zijn St. Maarten, St. Lucia, Trinidad en Tobago, Barbados, Dominica en Tortola.
  5 havens in Brazilië, inclusief een overnachting in Manaus in het hart van de Amazone.
  Meerdere dagen varen langs de Amazone-rivier met de beroemde “meeting of the waters” waar de diepe, donkere Rio Nefro zij aan zij stroomt met het zandige water van de Rio Solimões van de Amazone.
  Twee evenaarovergangen.
Deze bijzondere cruises van Holland America Line zijn boekbaar bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Holland America Line gaat in 2024-2025 Zuid-Amerika, Antarctica en Amazone verkennen

 • Dat wordt dus een vliegenmepper meenemen voor de Amazone cruise, lopen ijsberen in Antarctica en heupwiegend de dag door komen in het land van Koningin Maxima, makkelijker kunnen ze het niet maken wel leuker bij de Holland America Line in 2024-2025…!

Reacties zijn gesloten.