Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Verkoop gestart voor MSC World America

MSC Cruises heeft de verkoop gestart voor MSC World America. Het duurzame LNG schip wordt het tweede vaartuig in de World Class-serie van de rederij wanneer het in april 2025 in de vaart komt. Het laat gasten genieten van duurzaam cruisen met nieuwe unieke ervaringen op zee.

MSC World America zal afvaren vanuit de gloednieuwe, ultramoderne terminal van MSC Cruises in PortMiami. Dit is na voltooiing de grootste cruiseterminal in Noord-Amerika. Tijdens haar eerste seizoen vaart het schip uitsluitend Caribische routes van 7 nachten.

De routes van het schip zijn erop gericht om gasten zoveel mogelijk tijd te geven de diverse aanlegplaatsen te ontdekken. Alle cruises brengen een bezoek aan Ocean Cay MSC Marine Reserve — de privébestemming van MSC Cruises op de Bahama’s.

Beschikbare routes:

  • Oostelijke Caraïben: Puerto Plata, Dominicaanse Republiek; San Juan, Puerto Rico; Ocean Cay MSC Marine Reserve, de Bahama’s
  • Westelijke Caraïben: Costa Maya en Cozumel, Mexico; Roatan, Honduras; Ocean Cay MSC Marine Reserve, de Bahama’s

Meer informatie over MSC World America vindt je hier.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “MSC World America wordt ons vierde nieuwe schip dat we in het Caribisch gebied zullen inzetten tijdens haar openingsseizoen. Dit vormt niet alleen onderdeel van ons streven om te groeien op de Noord-Amerikaanse markt, maar ook om onze nieuwste en meest innovatieve schepen naar de regio te brengen voor onze internationale gasten uit de hele wereld. Dit nieuwe schip zal zeker voor de ultieme cruise-ervaring in het Caribisch gebied zorgen.” ​

Bekijk de cruises op de MSC World America:
MSC Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “Verkoop gestart voor MSC World America

  • Beste Miriam, is de MSC World America het zusterschip van de World Europa ?

    EN schrijf je nog een verhaal over 150 jaar Holland Amerika Lijn waarvan de ms Rotterdam VII op dinsdag 18 april in Rotterdam aankomt en op woensdag 19 april om 17.00 uur weer vertrekt ?

  • Hi Frans! Dank voor je reacties!
    Inderdaad hoor, de World America is het zus (je)/ de zuster van de World Europa. Met het verschil dat de America direct in America gaat varen :-).

    En zeker! We zijn erbij op 18 april als het schip in Rotterdam ligt.

Reacties zijn gesloten.