Fotoreportage: Riviercruiseschip MS Amelia**** in Dordrecht

Riviercruiseschip MS Amelia**** (Phoenix Reisen) was op uitnodiging van Friendship Cruises twee dagen te bewonderen in Rotterdam en Dordrecht. Met het identieke zusterschip zusterschip MS Alina**** biedt Friendship dit jaar riviercruises aan. Zie voor een nog uitgebreidere fotoreportage: album op Flickr.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.