Viking River Cruises doopt wederom riviercruiseschepen in Amsterdam

Op dinsdag 24 maart zal Viking River Cruises wederom gelijktijdig 12 riviercruiseschepen in Amsterdam laten dopen. De Amerikaanse riviercruisemaatschappij lanceert 10 nieuwe ‘Viking longships’ en 2 riviercruiseschepen die specifiek zijn gebouwd om op de Elbe te varen. Met de aanwinsten groeit de grootste riviercruiserederij ter wereld naar een vloot van maar liefst 64 schepen. Vorig jaar introduceerde Viking River Cruises 9 nieuwe riviercruiseschepen in Amsterdam. Het jaar daarvoor waren dat er 10. 

Zie onderstaande video voor beelden van de doop vorig jaar in Amsterdam:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!