Viking River Cruises doopt wederom riviercruiseschepen in Amsterdam

Op dinsdag 24 maart zal Viking River Cruises wederom gelijktijdig 12 riviercruiseschepen in Amsterdam laten dopen. De Amerikaanse riviercruisemaatschappij lanceert 10 nieuwe ‘Viking longships’ en 2 riviercruiseschepen die specifiek zijn gebouwd om op de Elbe te varen. Met de aanwinsten groeit de grootste riviercruiserederij ter wereld naar een vloot van maar liefst 64 schepen. Vorig jaar introduceerde Viking River Cruises 9 nieuwe riviercruiseschepen in Amsterdam. Het jaar daarvoor waren dat er 10.

Zie onderstaande video voor beelden van de doop vorig jaar in Amsterdam:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​