Crystal Cruises verkocht aan Genting Hong Kong

Crystal Serenity - atrium
Atrium Crystal Serenity

Moedermaatschappij van Crystal Cruises, Nippon Yusen Kabushiki Kaisha (NYK), heeft vandaag bekend gemaakt dat ze een deal hebben gesloten met Genting Hong Kong. Zij nemen Crystal Cruises over in het tweede kwartaal van 2015. Daarnaast wordt de vloot van Crystal Cruises uitgebreid met een derde luxe schip, naast de huidige Crystal Symphony en Crystal Serenity.

“Na 25 succesvolle jaren onder Nippon Yusen Kabushiki Kaisha, zijn we erg blij met Genting Hong Kong als nieuwe eigenaar van Crystal Cruises”, zegt Edie Rodriguez, President van Crystal Cruises. “De voorgestelde uitbreiding van onze vloot zorgt ervoor dat we onze loyale Crystal Society Members en cruisepassagiers meer opties kunnen bieden in routes, accommodaties en vakantie ervaringen.”

Genting Hong Kong is onderdeel van de Genting Group, een wereldwijde organisatie die ook eigenaar is van Star Cruises en een grote aandeelhouder van Norwegian Cruise Line. Genting koopt Crystal Cruises voor $550 miljoen Amerikaanse dollar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.