Cruisereiziger
CruisemaatschappijVerkoop/koop

Crystal Cruises verkocht aan Genting Hong Kong

Crystal Serenity - atrium
Atrium Crystal Serenity

Moedermaatschappij van Crystal Cruises, Nippon Yusen Kabushiki Kaisha (NYK), heeft vandaag bekend gemaakt dat ze een deal hebben gesloten met Genting Hong Kong. Zij nemen Crystal Cruises over in het tweede kwartaal van 2015. Daarnaast wordt de vloot van Crystal Cruises uitgebreid met een derde luxe schip, naast de huidige Crystal Symphony en Crystal Serenity.

“Na 25 succesvolle jaren onder Nippon Yusen Kabushiki Kaisha, zijn we erg blij met Genting Hong Kong als nieuwe eigenaar van Crystal Cruises”, zegt Edie Rodriguez, President van Crystal Cruises. “De voorgestelde uitbreiding van onze vloot zorgt ervoor dat we onze loyale Crystal Society Members en cruisepassagiers meer opties kunnen bieden in routes, accommodaties en vakantie ervaringen.”

Genting Hong Kong is onderdeel van de Genting Group, een wereldwijde organisatie die ook eigenaar is van Star Cruises en een grote aandeelhouder van Norwegian Cruise Line. Genting koopt Crystal Cruises voor $550 miljoen Amerikaanse dollar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger