Cruisereiziger
Shows

Groot scala aan entertainment aan boord Anthem of the Seas

We Will Rock YouCruisepassagiers kunnen aan boord van het nieuwe cruiseschip Anthem of the Seas vanaf eind april van dit jaar gaan genieten van een groot scala aan entertainment. Dat varieert van grote theatershows tot aan multidimensionale vermaak dat technologie naadloos combineert met live artiesten, beelden en special effects. In het Royal Theater (1.300 gasten) zullen op de laatste aanwinst van Royal Caribbean International, die medio maart de Eemstocht zal maken, twee hoofdshows worden opgevoerd.

In de musical ‘We Will Rock You’ komen de grootste hits van de Britse rockgroep Queen voorbij. We Will Rock You vertelt het verhaal van een groep Bohemians die strijden om de vrije uitwisseling van gedachten, mode en live muziek in een verre toekomst waar iedereen hetzelfde kleedt, denkt en doet. ‘The Gift’ is een productie speciaal gearrangeerd voor de Anthem of the Seas. Het is een muzikale reis vol fantasie en illusie dat begint op een stormachtige avond met de komt van een magisch cadeau.

Op het podium van Two70, dat is vernoemd naar het prachtig 270-graden panoramisch uitzicht op zee door glazen wanden van vloer tot plafond over de hoogte van 3 dekken, wordt met behulp van de modernste technieken ‘Spectra’s Cabaret’, een unieke Royal Caribbean productie, vertoond. Via Vistarama, enorme digitale schermen, wordt een multidimensionaal cabaret opgevoerd waarbij professionele artiesten, muziek en special effects centraal staan.

Boek de Anthem of the Seas bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Groot scala aan entertainment aan boord Anthem of the Seas

  • Fantastisch! Ik(+echtgenote)hopen het zelf nog eens te beleven.We hebben goede herinneringen aan onze cruise met de Brilliance of the Seas.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger