Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Cruiseschip Regal Princess uitzwaaien vanaf Spido schip

Regal Princess
Regal Princess

Op dinsdag 28 april 2015 komt de Regal Princess naar Rotterdam. Het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises is dan bezig aan een 17-daagse cruise van Fort Lauderdale naar Kopenhagen. Het schip meert volgens planning om 12:00 uur in de middag aan bij de cruiseterminal en vertrekt dezelfde avond weer om 20:00 uur.

Spido biedt de mogelijkheid om vanaf een Spido schip het cruiseschip en haar passagiers uit te zwaaien. Zodra de Regal Princess vertrekt zal op korte afstand met het schip mee worden gevaren richting het Botlekgebied waardoor het van dichtbij kan worden bewonderd. De 2,5 uur durende vaartocht zal worden aangepast aan het vertrek van de Regal Princess.

De tarieven zijn 22,50 euro p.p. voor volwassenen en 13,50 euro p.p. voor kinderen (4 t/m 11 jaar). De prijzen zijn inclusief vaartocht en diverse hapjes. Dranken zijn aan boord verkrijgbaar maar niet in de prijs inbegrepen. Reserveren voor deze tocht is noodzakelijk via het invullen van een reserveringsformulier op de website van Spido.

Klik hier voor meer informatie, video’s en recensies van de Regal Princess.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Cruiseschip Regal Princess uitzwaaien vanaf Spido schip

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger