Cruisereiziger
BestemmingenDoopMaidentrip

Eerste cruises Seabourn Encore vanaf vandaag boekbaar

Seabourn Encore
Seabourn Encore

Vanaf vandaag zijn de eerste cruises van Seabourn Encore, het nieuwste schip van de ultraluxe cruiserederij, boekbaar. Tussen december 2016 en april 2017 biedt Seabourn Encore een cruiseprogramma van 9 unieke routes met 26 vertrekken, variërend van 10 tot 60 dagen, naar exotische locaties zoals Arabië, Zuid-Pacific, Australië en Nieuw-Zeeland.

“We zijn verheugd dat we een breed scala aan routes kunnen bieden voor het eerste seizoen van Seabourn Encore, waarbij onze gasten de mogelijkheid hebben een bezoek te brengen aan de meest populaire bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, met het nieuwste en mooiste, ultraluxe schip,” aldus Richard Meadows president bij Seabourn. “Seabourn Encore zet een nieuwe standaard voor ultraluxe cruises en we kunnen niet wachten om haar met onze gasten te delen.”

Na de oplevering van het schip in december 2016, maakt Seabourn Encore twee pre-inaugurele cruises, waarbij reizigers een voorproefje krijgen van het schip, voordat de officiële eerste cruise wordt gemaakt. Op 4 december 2016 vertrekt Seabourn Encore vanuit Athene voor een 16-daagse pre-inaugurele cruise naar Dubai, waarbij diverse havens worden aangedaan, waaronder Tel Aviv, Jeruzalem, Petra en Muscat. Vervolgens maakt het schip een 18-daagse pre-inaugurele cruise met vertrek vanuit Dubai op 20 december 2016, met stops in Arabië, India, Zuidoost-Azië en Singapore.

Op 7 januari 2017 vindt de doopplechtigheid plaats van Seabourn Encore in de Aziatische stad Singapore. Na de doop, begint het schip aan haar 10-daagse officiële inaugurele cruise naar Bali, met stops in Surabaya (Java), Celukan Bawang (Bali) en Slawi Bay (Komodo). Seabourn Encore vervolgt haar eerste seizoen met een reeks van 16-daagse cruises naar de Pacific Rim in Australië en Nieuw-Zeeland, met stops in de metropolen Sydney en Melbourne. Het schip doet populaire havens aan, zoals Auckland en Wellington, en verkent pittoreske stadjes, waaronder Oban, de zuidelijkste stad van Nieuw-Zeeland op Stewart Island en de haven van Picton, de toegangspoort tot Marlborough Sound.

Seabourn Encore vaart in april 2017 terug naar Europa gedurende twee 16- en 18-daagse Arabië en India cruises. Het schip zal de zomer doorbrengen in de wateren van de oostelijke Middellandse Zee met een reeks van 7-daagse cruises.

Voor meer informatie en nieuws over de voortgang van de bouw van de Seabourn Encore kan je terecht op de speciale microsite.

Cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)