Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Oceania Cruises maakt routes 2016 bekend voor Sirena

SirenaDe Sirena, die in 2016 aan de vloot van Oceania Cruises wordt toegevoegd, zal in haar eerste seizoen in de Middellandse Zee gaan varen. De Sirena (de Ocean Princess van Princess Cruises) is het vierde schip van Oceania Cruises in de R-klasse, naast de Insignia, Regatta en Nautica.

De Sirena maakt haar 15 daagse maiden voyage van Barcelona naar Venetië vanaf 27 april 2016. Daarna vaart ze 11- tot 15-daagse cruises waarbij een mix van klassieke en nieuwe bestemmingen door het gehele mediterrane gebied wordt aangedaan. Ook zijn er twee cruises in het programma opgenomen waarbij Sevilla en Lissabon worden bezocht. Op 4 oktober 2016 maakt het cruiseschip een 24-daagse transatlantische oversteek van Barcelona naar New York, daarna vaart het schip langs de kust met cruises vanaf Miami, door het Panama Kanaal en Los Angeles.

De Sirena maakt maar liefst 11 maiden calls in die zomer en winter zoals in Gaeta (Italië), Golfito (Costa Rica) en La Paz (Mexico).

Na de overdracht van het schip in maart 2016 van Princess Cruises naar Oceania Cruises zal de Sirena onmiddellijk in droogdok gaan in het Franse Marseille. In 35 dagen zal het voor een bedrag van 40 miljoen dollar volledig gerenoveerd worden. Daarbij wordt de recente transformatie van de Insignia als inspiratie gebruikt met o.a. de toevoeging van de vernieuwde specialiteitenrestaurants Toscana en Polo Grill, Baristas en de grill bij het Terrace Cafe.

Op 4 maart 2015 is de verkoop van de Sirena-cruises (en andere schepen in de vloot) voor het jaar 2016 gestart.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger