Cruisereiziger
Scheepsbezoek

Scheepsbezoek Seven Seas Voyager: onbezorgd genieten in luxe

Seven Seas Voyager
Seven Seas Voyager

‘Seven Seas Voyager (gebouwd 2003) is een van de drie luxe schepen van Regent Seven Seas Cruises. Elke cruise bij Regent is inclusief fooien, drankjes (enkele uitzonderingen) en uniek, zelfs de excursies zijn inbegrepen. Seven Seas Voyager meerde eind augustus voor de enige maal dit jaar in Amsterdam aan. Seven Seas Voyager (42.000 brutoton) biedt plaats voor slechts 700 passagiers. Met 447 personeelsleden aan boord wordt iedere cruisepassagier echt verwend. Tijdens het scheepsbezoek vond Cruisereiziger uit waarom het cruisen met Seven Seas Voyager zo onbezorgd is.

Rondgang door het schip

Seven seas voyager ligbedden
Ligbedden bij het zwembad

Cruisepassagiers hebben op Seven Seas Voyager negen dekken tot hun beschikking. Vanaf dek 5 begint het prachtig hoge atrium waaromheen de belangrijkste ruimtes liggen. Op dek 5, 6 en 7 liggen de restaurants, bibliotheek, koffiebar (inclusief) en de vele voorzieningen. De suites liggen verspreid over de dekken 6 tot en met 11.  Op dek 11 bevindt zich het ruime pooldeck waar de ligbedden al voor je klaargemaakt zijn. Tenslotte bevat dek 12 onder andere een afslagplaats voor golfers (met een net eromheen), een puttinggreen en zelfs een cricket veld.

Dineren

Seven Seas Voyager
Signatures

Passagiers kunnen genieten van maar liefst vier restaurants. In het smaakvolle hoofdrestaurant Compass Rose mag je op elk moment binnenstappen in een open zitting. Dineren is een belevenis die de hele avond mag duren en dat straalt het restaurant ook uit.  Mocht je een keer zeer speciaal willen dineren, dan staan Prime 7 of Signatures restaurant tot je beschikking. Prime 7 biedt de meest heerlijke steaks. Bijzonder is de open keuken waar je mee kan kijken hoe de koks bijvoorbeeld de oesters klaarmaken. In Signatures waan je je in een Frans restaurant. Het fijne is op Seven Seas Voyager dat deze restaurants beide inclusief zijn. Reserveren wordt wel aangeraden, maar later op de avond is er zonder reserveren altijd wel een plekje te vinden met behulp van de gastheer.

Het buffetrestaurant La Veranda blinkt uit; volledig witgedekte tafels en de mogelijkheid om buiten te zitten op het buitendek. In de avond verandert een gedeelte van La Veranda in een Italiaans restaurant; op een zwoele avond in de buitenlucht dineren.

Wil je nagenieten met een sigaar? In de Conaisseur Club liggen voor de liefhebbers sigaren klaar en een lekkere borrel.

Seven Seas Voyager
Seven Seas Voyager aft suite

 

Suites

Seven Seas Voyager biedt alleen hutten met balkons aan. De hutten worden allen suites genoemd en variëren uiteraard in grootte. De all-inclusive formule uit zich in de suites in de gratis minibar. Wil je bij inscheping een bepaald drankje op voorraad? Bij binnenkomst in je suite is de minibar voorzien. Badproducten van Hermès & L’Occitane verwennen je optimaal. Veel suites hebben bovendien concierge service. De grootste luxe suites bieden daarnaast een butlerservice.

Naar het theater of?

Door de grootte van het cruiseschip zijn er voldoende faciliteiten voor ontspanning. Wil je wat winkelen in de luxe boutique of liever sportief aan de slag? De spa en gym bevatten een instructiezaal voor groepslessen als spinning, een volledige gym, sauna’s en behandelruimten. ‘s Avonds geniet je in het grote theater van een mooie show. Het theater met balkonverdieping biedt plaats voor alle cruisers.

Kortom

Cruisen bij Regent Seven Seas betekent echt een zorgeloze vakantie. Je kunt genieten van drankjes, verfijnd eten en heerlijke wijnen. Zelfs de excursies zijn inbegrepen. Het personeel geeft je werkelijk alle aandacht. Niet voor niets is het aantal personeelsleden ten opzichte van het aantal cruisepassagiers zo hoog. Kortom ultieme luxe.

Op de Flickr-pagina van Cruisereiziger vind je de foto-reportage waar je meer foto’s ziet van het schip.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)