MSC Seaview gedoopt tijdens ceremonie in historische haven van Genua

Zaterdagavond 9 juni 2018 is het nieuwe vlaggenschip MSC Seaview toegevoegd aan de vloot van MSC Cruises. Het schip werd gedoopt in de aanwezigheid van een reeks sterren, VIP’s, belangrijke reispartners, internationale media, het topmanagement van MSC Cruises en van haar moedermaatschappij de MSC Group. Ook Gianluigi Aponte, de oprichter en scheepseigenaar was samen met de familie Aponte-Vago aanwezig.

De Zwitsers-Nederlandse televisiepresentatrice Michelle Hunziker presenteerde de doopceremonie. Zij verwelkomde onder andere de bekende Italiaanse zanger Zucchero Fornaciari op het podium.

Wie ook op het podium stond, was Matteo Bocelli, het jonge talent van belcanto en zoon van de wereldberoemde Andrea Bocelli, die bij de doop van MSC Seaside op trad. Matteo Bocelli zong tijdens de Officiersparade de officieren toe, een belangrijke traditie om de bemanning van het schip te eren.

De traditionele ceremonie werd afgesloten door Sophia Loren die het lint doorknipte waardoor de fles champagne tegen de boeg van het schip uiteen spatte. Sophia Loren deed deze handeling voor de 13e keer.


MSC Seaview is het 15e schip van de vloot van MSC Cruises en het derde schip welke in slechts 12 maanden in de vaart is genomen en onderdeel is van een, € 10,5 miljard kostende, investeringsplan MSC Seaview startte haar eerste reis vanuit Genua op 10 juni en zal wekelijks maar liefst 6 havens aandoen in de westelijke Middellandse Zee:  Genua, Marseille, Barcelona, Napels, Messina (Sicilië) en Valletta (Malta).

Wil jij cruisen met de MSC Seaview in de Middellandse Zee? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.