Cruisereiziger
AccommodatieBadkamerBinnenhutBuitenhutBuitenhut met balkonFamiliehutReisverslagSpa hutSuite

MSC Seaview hutten en suites: luxe, luxer, luxst

De spiksplinternieuwe MSC Seaview heeft maar liefst 2066 hutten en suites voor maximaal 5331 gasten. Naast de ruime keuze aan hutten, biedt MSC ook verschillende Experiences. Deze pakketten bestaan uit verschillende onderdelen zoals bijvoorbeeld shows, 24 uur roomservice, flexibele dineropties, activiteiten voor jong en oud, toegang tot exclusieve gedeeltes op het schip, 24 uur onbeperkt drankjes, voorrang bij in- en ontschepen en zelfs een butlerservice.

Hutten en suites op de MSC Seaview

Op een schip van 20 dekken hoog is de keuze aan hutten uiteraard heel groot. MSC Seaview biedt een breed scala aan hutten en suites voor ieder budget. Welk budget je ook hebt, je slaapt altijd in comfort en stijl.

Ruime, lichte binnenhut

Binnenhut

De 448 binnenhutten zijn perfect voor de cruisereiziger die vooral graag veel rondloopt op het schip en met alle standaard benodigdheden meer dan tevreden is. De binnenhut is van alle gemakken voorzien en omdat er geen ramen zijn, merk je weinig tot geen geluiden van buitenaf, en het is in de nacht goed donker. Er zijn in alle hutten voldoende lampen die de hut goed verlichten zodat ook de binnenhutten niet duister ogen.

Categorieën: Bella, Fantastica, Wellness
Dekken: 5, 9 tot en met 15

Hut Zeezicht

In de 88 hutten met zeezicht ben je nog dichter bij de zee. Geniet van een mooi uitzicht op het water door het grote raam. Hierdoor geniet je ook van daglicht dat de kamer binnenvalt en kun je vanuit je hut ook een mooie zonsondergang beleven.

Categorieën: Bella, Fantastica, Wellness
Dekken: 5

Balkonhut

De ruime balkonhutten op de MSC Seaview zijn stijlvol en praktisch ingericht. De hutten hebben een bureau met lade en een kruk (ook te gebruiken als salontafel bij de bank), een tweepersoonsbed en een bank welke ook uit te klappen is en gebruikt kan worden als extra bed. Het balkon heeft een redelijke grootte met 2 stoelen en een tafeltje.

Standaard balkon

Categorieën: Bella, Fantastica, Aurea, Wellness
Dekken: 9 tot en met 15

Suite

De suites aan boord de MSC Seaview bieden luxe en comfort, zeeën van ruimte en de beste uitzichten op zee op het extra ruime balkon.

Categorieën: Fantastica, Aurea
Dekken: 9 tot en met 15

Suite met privé bubbelbad

Suite met privé bubbelbad

Deze extra lange suite is voorzien van een tweepersoonsbed, een bank dat kan worden omgetoverd tot een bed, een inloopkast, stijlvolle badkamer en op het balkon heb je zelfs een privé bubbelbad! Perfect voor een romantische avond, genietend van een zonsondergang.

Categorieën: Aurea
Dekken: 9 tot en met 15

Grand Suite

De MSC Seaview heeft 11 Grand Suites. De Grand Suites bieden nog meer extra ruimte en comfort. 11001, 12001 en 14001 hebben 2 badkamers en 2 slaapkamers, waarvan er een gebruikt kan worden als leefkamer. Ook een extra breed balkon is een voordeel van de Grand Suite.

Categorieën: Aurea, Wellness
Dekken: 9 tot en met 14

Super Familie en Super Familie Plus

Super Familie hutten hebben een deur die verschillende hutten met elkaar verbindt. Zo kan je 2 of 3 aaneengesloten kamers boeken voor 6 tot wel 10 personen. De Super Familie (Plus) hutten zijn ideaal voor grote families met kinderen. Alle hutten met balkon zijn voorzien van een extra kinderslot voor veiligheid.

Categorieën: Fantastica
Dekken: 10 tot en met 14

Alle bovenstaande hutten zijn voorzien van comfortabele bedden die apart of samen geschoven kunnen worden. Tevens hebben alle hutten een moderne badkamer met douche, een ruimte kledingkast, televisie, telefoon, airconditioning, een minibar en een kluis. Het grote voordeel van dit brede schip is dat alle hutten, ook de binnenhutten, veel ruimte hebben om te lopen.

Standaard badkamer met douche

MSC Experiences op MSC Seaview

De hutten en suites kunnen worden geboekt in verschillende categorieën: de Experiences. Elk van deze Experiences heeft services en toegang tot exclusieve ruimtes, shows en activiteiten. Hoe exclusiever de Experience, des te meer voordelen je krijgt. We zetten in het kort voor je op een rij welke categorieën je kunt boeken en wat je hiervan mag verwachten.

Bella Experience

Met de Bella Experience geniet je van fantastische theatershows, een groot buffet (20 uur per dag geopend), toegang tot de zwembaden en andere sportfaciliteiten.

Fantastica Experience

Bij de Fantastica Experience krijg je, behalve alles wat de Bella Experience biedt, aanvullend flexibele dineropties, 24 uur roomservice en Doremi Chef kooksessies.

Wellness Experience

De Wellness Experience geeft je een welkomstpakket, gezondheidscheck, lichaamsanalyse, wellnessexcursies, vers fruit en sportdrankjes en een gratis wasservice voor je sportkleding.

Aurea Experience

Met de Aurea Experience maak je gratis gebruik van een privé zonnedek, 24 uur onbeperkt drankjes, voorrang bij inschepen, luxe hutten met top uitzicht, spapakket en het MED by MSC huisparfum.

MSC Yacht Club

De MSC Yacht Club is een uniek schip in schip concept. De Yacht Club ruimtes hebben de luxe van een privé yacht, waarbij service en sereniteit bovenaan staan. In de Yacht Club zijn er exclusieve zones zoals een apart restaurant, een lounge en een zwembad en sundeck die alleen bereikbaar zijn voor gasten die in de Yacht Club Suites verblijven. De Yacht Club bevindt zich op de hoogste dekken, 16, 18 en 19, helemaal vooraan het schip, zodat je als Yacht Club Member hier ook de allerbeste uitzichten hebt.

 

 

MSC Yacht Club Binnen Suite

De Yacht Club Binnen Suite is een modern ontworpen, ruim ingedeelde suite. Ook al heeft de suite geen ramen, gasten die hier verblijven, genieten van exclusieve privileges zoals 24 uur butlerservice, voorrang bij in- en ontscheping en onbeperkt toegang tot alle besloten ruimtes van de Yacht Club. Er zijn onder andere speciale restaurants die alleen toegankelijk zijn voor Yacht Club reizigers.

MSC Yacht Club Deluxe Suite

Deze Deluxe Suite biedt alles wat je nodig hebt, en veel meer. De suite heeft een ruim balkon om in de ochtend te genieten van een koffie met ontbijt. De ruimte is verdeeld in een slaapgedeelte en een zitgedeelte, waardoor de suite nog eleganter oogt. Als je deze suite boekt, heb je ook toegang tot alle privileges.

MSC Yacht Club Royal Suite

Alleen het beste van het beste voor de reizigers die voor deze Yacht Club Royal Suite kiezen. De luxe suite heeft een elegant design en heeft een balkon en bubbelbad. De badkamer is voorzien van een bad en douche, en uiteraard geniet je van alle privileges. Er zijn op de MSC Seaview maar twee Royal Suites, dus wees snel als je elite wilt cruisen!

Als je een suite boekt in de Yacht Club geniet je van 24 uur butler service, voorrang bij in- en ontscheping, onbeperkt toegang tot sauna en Turks stoombad en toegang tot alle delen van het schip. Je krijgt hier het beste van twee werelden: je hebt de rust en exclusiviteit van de Yacht Club, maar als je de gezelligheid en entertainment op de rest van het schip wilt opzoeken, kan dat ook.

MSC streeft ernaar de exclusiviteit te behouden door tot maar 3% van alle hutten op het schip te reserveren als MSC Yacht Club suites.

Lees ook:

Wil jij cruisen met de MSC Seaview in de Middellandse Zee? Vraag een offerte aan bij:

MSC Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)