Fotoreportage: Celebrity Silhouette in Amsterdam

Cruisereiziger was afgelopen woensdag aan boord van de prachtige Celebrity Silhouette (2011), hierbij alvast een uitgebreid fotoverslag van dit schip dat deze zomer en in 2016 regelmatig in Amsterdam aanmeert als vertrekpunt voor nieuwe cruises.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Silhouette? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)