Cruisereiziger
BestemmingenFotoreportageScheepsbezoek

Fotoreportage: Celebrity Silhouette in Amsterdam

Cruisereiziger was afgelopen woensdag aan boord van de prachtige Celebrity Silhouette (2011), hierbij alvast een uitgebreid fotoverslag van dit schip dat deze zomer en in 2016 regelmatig in Amsterdam aanmeert als vertrekpunt voor nieuwe cruises.

De Silhouette behoort tot de nieuwere generatie cruiseschepen van Celebrity Cruises. Het schip heeft vele specialiteitenrestaurants zoals het Franse Murano (toeslag), steakhouse Tuscan Grille (toeslag), crepes in Bistro on Five (toeslag) en creatief dineren in Qsine (toeslag). Voor AquaClass gasten is het restaurant Blu bestemd.

De Sky Observation lounge ligt prachtig op dek 14, hetzelfde dek als het buffetrestaurant Ocean View Cafe, erg handig!

In de Lawn Club Grill (toeslag) naast het echte grasveld, wordt regelmatig een glasblazers show gegeven. Op het grasveld mag worden gerelaxed en deel worden genomen aan grasspelen.

Het schip heeft twee mooie zwembaden met bubbelbaden op het middendek. Een overdekt zwembad -alleen voor volwassenen- bevindt zich naast de uitgebreide spa met onder andere een thermal suite

Uiteraard konden we ook een kijkje nemen in enkele hutten, vrij ruim en mooi ingericht. Hieronder zie je twee balkonhutten:

Je ziet de Royal Suite en de Penthouse suite:

Wil je ook cruisen op de Celebrity Silhouette? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger