Fotoreportage: Celebrity Silhouette in Amsterdam

Cruisereiziger was afgelopen woensdag aan boord van de prachtige Celebrity Silhouette (2011), hierbij alvast een uitgebreid fotoverslag van dit schip dat deze zomer en in 2016 regelmatig in Amsterdam aanmeert als vertrekpunt voor nieuwe cruises.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Silhouette? Vraag een offerte aan bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​