Fotoreportage: Celebrity Silhouette in Amsterdam

Cruisereiziger was afgelopen woensdag aan boord van de prachtige Celebrity Silhouette (2011), hierbij alvast een uitgebreid fotoverslag van dit schip dat deze zomer en in 2016 regelmatig in Amsterdam aanmeert als vertrekpunt voor nieuwe cruises.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Silhouette? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.