Cruisereiziger
Fooien

Norwegian Cruise Line verhoogt fooien voor de tweede keer in 5 maanden

NCL_logoNorwegian Cruise Line verhoogt voor de tweede keer in 5 maanden de dagelijkse fooien. Per 1 augustus zal er per cruisepassagier voor de meeste categorieën hutten 13,50 dollar per dag automatisch op de boordrekening worden gezet. Een stijging van 4%. Begin dit jaar was het bedrag al verhoogd van 12 dollar naar 12,95 dollar. Suitegasten die gebruik kunnen maken van de services van een butler en conciërge gaan 15,50 dollar dollar betalen. Dat was 14,95 dollar. Indien je uiterlijk 31 juli 2015 een cruise hebt geboekt heb je nog de mogelijkheid om de fooien vooruit te betalen tegen het oorspronkelijke tarief. Dit moet dan wel gebeuren voorafgaand aan de vervaldag van de laatste betaling. Als je reeds een reservering hebt gemaakt en de fooien vooruit hebt betaald tegen het ‘lage’ tarief dan verandert er niets.

Norwegian Cruise Line behoort inmiddels tot de rederijen met de hoogste fooien. Klik hier voor een overzicht van de tarieven per rederij.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!