Cruisereiziger
Eten en drinkenRestaurantSpecialiteitenrestaurant

Dynamic Dining bij Royal Caribbean niet uitgerold in gehele vloot

015oasisHet relatief nieuwe Dynamic Dining dat geïntroduceerd werd op de Quantum schepen, wordt niet verder uitgerold naar de Oasis klasse cruiseschepen in de vloot van Royal Caribbean International en ook niet naar alle andere schepen. In eerste instantie was er al vertraging met de invoering van het nieuwe dineren op de Oasis of the Seas en Allure of the Seas. De rederij zei meer tijd nodig te hebben voor de puntjes op de i zodat ook op de beide grootste cruiseschepen ter wereld het concept een succes zou worden. 

Op de Quantum of the Seas is direct nadat ze in de vaart kwam het Dynamic Dining wél uitgerold als onderdeel van het gloednieuwe schip. Het hoofdrestaurant is daarbij vervangen door een combinatie van gratis en betaalde (specialiteiten)restaurants waar gasten elke avond uit kunnen kiezen. Er zijn daarbij geen vaste dinertijden, geen vaste tafelzitting en geen verplichte formele avonden. De diverse restaurants zijn te reserveren via een systeem die voor je cruise reeds beschikbaar is.

De rederij zegt in een verklaring dat gasten die geboekt hebben voor de drie Oasis schepen, de Oasis of the Seas – Allure of the Seas – (nieuw in 2016) Harmony of the Seas, kunnen kiezen voor de eerste of de tweede zitting. Daarnaast behoudt Royal Caribbean Int. wel de optie om via het My Time Dining, zelf vrij in te lopen bij het hoofdrestaurant.

Dynamic Dining blijft wel op de Quantum schepen beschikbaar, namelijk de Quantum of the Seas, Anthem of the Seas en de te verwachten Ovation of the Seas.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Dynamic Dining bij Royal Caribbean niet uitgerold in gehele vloot

  • Ik heb zelf op de Quantum gevaren maar Dynamic Dining kon mij niet bekoren.
    Geef mij maar het hoofdrestaurant aan gevuld met specialiteitenrestaurants.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger