Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Binnenkijken: Scandinavisch licht design aan boord van SH Diana

Het derde en grootste schip van Swan Hellenic, expeditieschip Diana, bracht op 4 mei een bezoek aan Amsterdam waar het schip ook gedoopt werd.  Miriam bekeek uiteraard ook het expeditieschip van binnen. Ben je ook benieuwd hoe een expeditieschip eruit ziet?

Deze rondtour is gepubliceerd op Expeditie Cruisereiziger:

Lees hier hoe het was op de Diana>>
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *