Cruisereiziger
Samenwerking

Explora Journeys gaat in zee met topchef Mauro Uliassi

Explora Journeys heeft een samenwerking aangekondigd met de drie-sterren topchef kok, Mauro Uliassi, om passagiers op de Explora I een nieuwe culinaire ervaring te bieden tijdens de inaugurele reis van het luxe schip.

Jason Gelineau, ‘Head of Product’ bij Explora Journeys, zei: “We zijn verheugd chef-kok Uliassi aan boord van Explora I te verwelkomen en onze gasten de mogelijkheid te bieden om te genieten van zijn werkelijk uitzonderlijke culinaire creaties. Door hedendaagse technieken en creativiteit samen te brengen met een diep respect voor de regionale culinaire geschiedenis, hebben onze chef-koks één doel: om de herinneringen te versterken die gasten lang na het einde van hun reis met zich meedragen.”

Gastchef

Uliassi, bekend om zijn inventieve benadering van culinaire hoogstandjes, wordt de eerste gastchef bij Anthology, een van de 11 restaurants aan boord van de Explora I. Hij zal een culinaire ervaring samenstellen die het traditionele met het moderne combineert tijdens de eerste reis van het schip die vertrekt vanuit Southampton op 17 juli 2023. De Explora I komt op 25 september aan in New York.

Het Anthology-restaurant zal dienen als een culinair podium voor gastchefs die in samenwerking met Explora’s Head of Culinary, Franck Garanger, verschillende menu’s zullen creëren.

Chef-kok Mauro Uliassi zei: “Ik ben verheugd om samen te werken met Explora Journeys en om mijn culinaire creaties naar de gasten aan boord van Explora I te brengen. Ik ken de MSC Group al vele jaren en deze samenwerking ligt me echt na aan het hart. Het is een unieke kans om mijn interpretatie van de Italiaanse keuken te laten zien en de schoonheid en duurzaamheid van de zee te vieren. Geïnspireerd door de eindeloze schatten van de oceaan, kijk ik ernaar uit om een echt multi-zintuiglijke ervaring te creëren voor gasten die dineren bij Anthology.”

Cruises met Explora Journeys zijn boekbaar bij:

Captain Cruise TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!