Cruisereiziger

Explora Journeys

Explora Journeys

Explora Journeys is een nieuwe ultraluxe all-inclusive rederij die in 2023 gestart is met de Explora I, het eerste nieuwbouwschip. De komende jaren worden in ieder geval nog eens vijf nieuwe schepen gebouwd door scheepswerf Fincantieri.  De rederij valt onder de MSC Group waaronder MSC Cruises ook behoort.

Suites

De schepen hebben 461 suites met uitzicht op zee, beginnend vanaf 35 m2. De hutten zijn weldadig ingericht en zeer ruim (lees hier meer over de hutten).

De 14 dekken beschikken over meer dan 2500 vierkante meter aan buitenruimte met o.a. 64 privé-cabanas en vier zwembaden, waarvan 1 met een uitschuifbaar glazen dak.

 

 

 

Culinaire beleving en Entertainment

De verhouding tussen gasten en bemanning bij Explora Journeys is 1,25 op 1. De schepen zullen flexibele eettijden hebben in 9 restaurants met lokaal geproduceerde, duurzame ingrediënten. De schepen omvatten verschillende binnen- en buitenbars en lounges. De binnen- en buitenspa en fitnessruimte beschikken over ultramoderne fitnessapparatuur, groepslessen en mogelijkheden tot personal training. Ook buiten is er meer dan genoeg ruimte om te trainen. De suites aan boord hebben een Technogym tas, met tal van fitness spullen.

 

Routes

De cruises van Explora Journeys kenmerken zich door langere verblijven in de haven. De schepen zullen de gehele wereld rondreizen, naar Saint Tropez en Reykjavik, maar ook minder bekende bestemmingen zoals het Griekse eiland Kastellorizo, het Turkse Bozcaada en de Noorse Lofoten-eilanden.

Miriam cruiste mee op de gloednieuwe Explora I:

 

Boek Explora Journeys bij:

Captain Cruise TUI

 

De vloot bestaat uit:

De laatste nieuwtjes over deze rederij:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger