Cruisereiziger
Overdracht

Nieuwe datum oplevering Explora II: later in de vaart

Explora Journeys en scheepsbouwer Fincantieri hebben vandaag het gezamenlijke besluit aangekondigd om een ​​nieuwe leverdatum voor de Explora II vast te stellen. Na zorgvuldige en gedetailleerde beoordelingen van de Explora II werd besloten dat er meer tijd nodig was voor de uiteindelijke voltooiing van het schip.

Explora II wordt nu op 12 september 2024, in plaats van begin augustus, opgeleverd en de eerste reis van het nieuwe schip vindt plaats op 16 september 2024 vanuit Civitavecchia (Rome), Italië, met een reis van zeven nachten naar Sorrento, het eiland Lipari, Trapani en Siracusa op Sicilië, Valletta op Malta en Tarragona in Spanje. Cruises beginnen bij 7 nachten en kunnen worden verlengd tot 14 of 21 nachten, waarbij alle vertrekken vanuit gemakkelijk bereikbare havens zoals Civitavecchia in Italië en Barcelona in Spanje plaatsvinden en herhalingshavens worden vermeden tijdens de combineerbare reizen.

Explora Journeys neemt contact op met gasten die geboekt hebben op de betrokken reizen, rechtstreeks of via hun reisadviseurs, om een ​​alternatieve reis te regelen op Explora II of zusterschip Explora I, dat ook in de Middellandse Zee vaart.

Explora II zal daarna de westelijke Middellandse Zee bevaren en een selectie van bekende bestemmingen bezoeken, zoals Portofino, Porto Cervo, Saint-Tropez, Calvi, Mahon en Monte Carlo, met afvaarten inclusief overnachtingen en langere verblijven in de haven.

TUI Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger