Explora Journeys

Explora Journeys is een nieuwe ultraluxe all-inclusive rederij die in 2023 zal starten met de Explora I, het eerste nieuwbouwschip. De komende jaren worden in ieder geval 4 nieuwe schepen gebouwd door scheepswerf Fincantieri die voor het merk gaan varen. De rederij valt onder de MSC Group waaronder MSC Cruises ook behoort. De schepen zullen 461 suites met uitzicht op zee hebben, beginnend vanaf 35m2. De 14 dekken beschikken over meer dan 2500 vierkante meter aan buitenruimte met o.a. 64 privé-cabanas en vier zwembaden, waarvan 1 met een uitschuifbaar glazen dak.

 
Volgens het nieuwe cruisemerk zal de verhouding tussen gasten en bemanning 1,25 op 1 zijn. De schepen zullen flexibele eettijden hebben in 9 restaurants met lokaal geproduceerde, duurzame ingrediënten. De schepen zullen ook verschillende binnen- en buitenbars en lounges bevatten. De binnen- en buitenspa en fitnessruimte beschikken over ultramoderne fitnessapparatuur, groepslessen en mogelijkheden tot personal training.

De cruises kenmerken zich door “niet-conventionele aankomst- en vertrektijden gecombineerd met overnachtingen” om “exclusieve toegang tot once-in-a-lifetime ervaringen” mogelijk te maken. De schepen zullen de wereld rondreizen, naar Saint Tropez en Reykjavik, maar ook minder bekende bestemmingen zoals het Griekse eiland Kastellorizo, het Turkse Bozcaada en de Noorse Lofoten-eilanden.

De vloot bestaat uit:

 

 

De laatste nieuwtjes over Explora Journeys

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.