Cruisereiziger
AccommodatieSuite

Explora Journeys onthult mooiste suites aan boord

De nieuwe ultraluxe rederij Explora Journeys heeft het ontwerp onthuld van haar Ocean Penthouses en Ocean Residences aan boord van EXPLORA I. Dit schip, zal als eerste van de zes schepen in de vloot, op 17 juli 2023 vertrekken vanuit Southampton voor haar eerste reis. 

Ocean State of Mind

Met een maritiem erfgoed van meer dan 300 jaar heeft de familie van de eigenaren het ontwerp van de suites, penthouses en woningen zorgvuldig samengesteld om het ultieme luxueuze Home at Sea te creëren. Het elegante ontwerp is een weerspiegeling van het kenmerkende Europese DNA van het merk. De filosofie aan boord is ‘Ocean State of Mind’, met veel natuurlijk licht, kleur, ruimte, privacy en verbinding met de zee.

Jason Gelineau, Head of Product van Explora Journeys, zei: “Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden geweest bij ontwerpkeuzes. Milieuvriendelijke details, zoals navulbare toiletartikelen, zijn ook in het suite-aanbod verweven en waar mogelijk kopen we duurzame producten in, waaronder B Corp-gecertificeerde artikelen. We zullen ook een geen-wegwerpplasticbeleid aan boord hebben.”

Ocean Penthouses

Ocean Penthouses variëren van 43 tot 68 m², terwijl Ocean Residences variëren van 70 tot 149 m², waardoor ze tot de grootste in de branche behoren. Er is tijd besteed aan de harmonie van de suites en hun ruimtes, waarbij lineaire ontwerpprincipes zijn geïmplementeerd om de ruimte te maximaliseren.

De Ocean Penthouses van EXPLORA I bieden een weelderig toevluchtsoord met kamerhoge ramen aan de oceaanzijde en grote balkons om te ontspannen. Elk van de vier penthouse-types biedt een privé-eetgedeelte voor vier personen en een grote zithoek die een uitnodigende ruimte biedt voor gasten om zich te vermaken in hun suite, evenals een rustige, comfortabele plek om tijd door te brengen en te ontspannen.

Ze zijn allemaal voorzien van een inloopkast met een zitgedeelte en beschikken over een Dyson SupersonicTM-föhn, vloerverwarming in de badkamers, een persoonlijke verrekijker, draadloos opladen naast het bed, een persoonlijke minibar die wordt bijgevuld volgens de voorkeuren van de gasten, een espressomachine met biologisch afbreekbare pods, een waterkoker en theepot, en een gratis persoonlijke hervulbare waterfles voor elke gast. De 24-uurs gastenservice zorgt er ook voor dat aan elke wens of elk verzoek wordt voldaan.

Ocean Residences

De ruime Ocean Residences (van 70 tot 149 m²) bieden elegante ruimtes met aparte woon-, eet- en slaapgedeeltes. De vier soorten Ocean Residences bieden een panoramisch balkon met een eigen bubbelbad buiten, een eettafel en ligstoelen. De materialen tonen de zorg, aandacht en kaliber van het ontwerp, zoals Calacatta Macchia Vecchia-marmer dat wordt gebruikt in de badkamers van Cocoon, Serenity en Retreat Residences.

Met vier unieke soorten om uit te kiezen binnen de categorie, weerspiegelen hun namen, Cove, Cocoon, Retreat en Serenity, de kalmerende effecten van de oceaan en het Home at Sea-gevoel. De Cocoon en Serenity Residences hebben unieke rondlopende terrassen.  De Cocoon, Serenity en Retreat Residences hebben een apart bad en een inloopdouche.

Alle Ocean Residences worden bediend door een toegewijd team van Residence Hosts die 24 uur per dag butlerservices op maat bieden.

Een blik op een aantal residences:

Retreat Residences:

Ocean Suites

Vorig jaar onthulde Explora Journeys al de Ocean Suites, waarvan er aan boord de meeste zijn. Hier lees je meer over deze suites.

Luxe materialen in mooiste suites

Door Zwitserse precisie te combineren met het beste Europese vakmanschap en bewust, respectvol design, heeft Explora Journeys samengewerkt met luxemerken zoals Molteni&C, de toonaangevende groep in de hoogwaardige meubelsector met 100% Italiaanse productie voor de meubels in de suites: iconische banken en stoelen, alsook de buitencollectie. Om de prachtige buitenruimtes verder te versterken, zijn de suiteterrassen ingericht met prachtige stukken van Manutti, een van ‘s werelds toonaangevende merken voor luxe tuinmeubilair.

Luxe bed- en badlinnen is van Frette, die de meest bekwame Italiaanse ambachtslieden gebruikt om producten te maken die luxe, comfort en creativiteit belichamen.

De verlichting in de suites is gestileerd om een intiem licht te creëren door het toekomstgericht ontwerp- en verlichtingsmerk, Astep.

Voor de ultieme work-out beschikt EXPLORA I over in-suite fitnessapparatuur van Technogym. Ocean Penthouses zullen worden uitgerust met de Technogym Kit, terwijl Ocean Residences een extra Technogym Bench beschikbaar zal hebben voor gasten.

In de visie om de sfeer van thuis weg van huis te verbeteren, heeft Explora Journeys kunst in de suites. Door hun persoonlijke visie heeft de familie van de eigenaren zelfuitgezochte kunstenaars en hun werk aan boord tentoongesteld. Elke suite heeft een meesterwerk in de woonkamer.

Naast het voortreffelijke drankaanbod aan boord, worden gasten in hun suites verwelkomd met een gekoelde fles champagne: Veuve Clicquot Yellow Label in Ocean Suites, Moët & Chandon Grand Vintage 2015 in Ocean Penthouses en Dom Pérignon Vintage 2013 in Ocean Residences.

Bekijk deze luxe cruises, verkrijgbaar vanaf €2850 (7 dagen) bij:
Captain Cruise TUI

 

Bekijk de mooiste aanbiedingen van dit moment:

Cunard Cruise Westelijke Middellandse Zee voor topprijs!

Bucketlist cruise: Cruise IJsland en Groenland incl. busreis

22-daagse cruise Schotland, IJsland en Groenland met Nieuw Statendam uit Amsterdam


Favorieten uit de fanshop

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)