Cruisereiziger
Accommodatie

Explora Journeys presenteert haar ‘Homes at Sea’ suites

Explora Journeys heeft woensdag het ontwerp onthuld van de Ocean Terrace Suites op haar eerste schip, EXPLORA I, dat in mei 2023 haar debuut maakt. De oprichters, de familie Aponte Vago, hebben het het ontwerp van de suites, penthouses en ‘residences’ samengesteld met het oog op het creëren van een ​​luxueus huis aan zee. Het moet aansluiten bij de filosofie van het merk om een ‘​​Ocean State of Mind’ tot stand te brengen, dankzij licht, kleur, ruimte, privacy en verbinding met de zee. Het nieuwe luxe cruisemerk werkt daarvoor samen met ontwerpers en architecten van superjachten, cruises en luxe horeca.

De ‘Homes at Sea’ variëren van 35 m² in de categorie Ocean Terrace tot 280 m² voor de Owners Residence. Elke suite is gemaakt met eenvoud en comfort als focus en biedt veel ruimte en privacy. De grootste suite in de categorie Ocean Terrace Suites en de Ocean Grand Terrace Suites van 39 m² zijn enkele van de grootste in de branche en beschikken over een balkon van 7-11 m², waardoor de leefruimte wordt uitgebreid, compleet met ligbedden en een eethoek in de buitenlucht.

Elke ‘Home at Sea’ bestaat uit een inloopkast met een zitgedeelte en een Dyson Supersonic-föhn, vloerverwarming in de badkamers, een persoonlijke verrekijker, draadloos opladen aan het bed, een persoonlijke mini -bar bijgevuld volgens de voorkeuren van de gasten, espressomachine met biologisch afbreekbare pods, een waterkoker en theepot, en een gratis persoonlijke hervulbare waterfles voor elke gast. 24-uurs gastenservice zorgt er ook voor dat aan elke wens of elk verzoek wordt voldaan.

Elk van de 461 suites, penthouses en ‘residences’ heeft een eigen ruim balkon, kamerhoge ramen om het natuurlijke licht te maximaliseren, een neutraal kleurenpalet en een suite-indeling die is ontworpen om te genieten van de maritieme omgeving. Het ontwerp van elke suite is ontwikkeld in samenwerking met De Jorio Luxury & Yachts projects en de in Londen gevestigde architectuur- en interieurontwerpstudio NenMar.

De verkoop van de inaugurele cruises voor EXPLORA I vanaf mei 2023 is nu geopend. In het eerste jaar zal het schip 132 havens in 40 verschillende landen aandoen, waaronder twee bestemmingen, Kastellorizo, Griekenland en Saint Pierre, Martinique die zelden bezocht zijn door cruiseschepen. De routes omvatten de Middellandse Zee, Noord-Europa, het Verenigd Koninkrijk, IJsland, Groenland, Canada, de oostkust van de Verenigde Staten, het Caribisch gebied, Zuid-Amerika en Hawaï. De cruises variëren van 7-daagse reizen tot een 45-daagse Noord-Europa ‘Grand Journey’.

Bekijk deze luxe cruises bij:

Captain Cruise TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)