Cruisereiziger
Maidentrip

Seabourn’s eerste expeditieschip vertrokken voor maiden voyage

Het eerste expeditieschip van de ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn, Seabourn Venture, is woensdag vertrokken voor haar maiden voyage. Haar eerste cruise is ​​een 12-daagse expeditie vanuit de Noorse haven van Tromso naar Spitsbergen en het Noordpoolgebied.

Tijdens haar eerste seizoen zal Seabourn Venture een reeks van 12- tot 15-daagse reizen maken die het Noordpoolgebied, Groenland, IJsland en de Canadese Arctische archipel in Nunavut verkennen. Vervolgens zal het in oktober haar weg naar het zuiden afleggen en stoppen in het Caribisch gebied, Midden-Amerika, Colombia, Ecuador, Peru en Chili via een reeks van 10- tot 14-daagse routes.

De geplande winterafvaarten tussen november 2022 en februari 2023 omvatten bezoeken aan Chili, Antarctica, Zuid-Georgië en de Falklandeilanden op 11- tot 22-daagse reizen, voordat het schip in de lente weer naar het noorden vaart voor een reeks van 7- tot 12-daagse expeditiereizen in Brazilië en de Amazone.

Seabourn Venture is ontworpen en gebouwd voor diverse omgevingen volgens de PC6 Polar Class-normen en is uitgerust met kajaks en zodiacs, evenals twee op maat gemaakte onderzeeërs voor gebruik door passagiers.

Aan boord van het schip bevinden zich 132 suites met uitzicht op zee, een Expedition Lounge, een Discovery Center, de Bow Lounge en de Constellation Lounge op het bovendek met 270 graden uitzicht. Op het schip is, naast de bemanning, een 26-koppig expeditieteam van wildernisexperts, wetenschappers, historici en natuuronderzoekers aanwezig.

Interesse in cruisen met Seabourn? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)