Cruisereiziger
Persoonlijke blogRiviercruisenScheepsbezoek

Binnenkijken op ultraluxe Super Ship Victoria van Uniworld

Miriam bezocht in Amsterdam onlangs een groot aantal riviercruiseschepen waaronder Super Ship Victoria, een ultra all-inclusive schip van Uniworld.  De Victoria vaart vanaf 2024 bij de vloot van Uniworld, is gebouwd als Crystal Bach en kwam in 2017 in de vaart. Rederij Uniworld zal drie jaar met het schip gaan varen waarna een nieuwbouw schip – de Emilie – in de vloot gaat komen.

Hoe ziet dit schip eruit en welke hutten zijn aan boord? Miriam ging binnenkijken op de Victoria. Bovendien sprak ze met president en CEO Ellen Bettridge van Uniworld.

 

Lees verder op Riviercruisereiziger >>

 

Uniworld is een all-inclusive rederij inclusief excursies, wifi, fooien, 24-uur per dag een koffie/thee en alle premium drankjes. Feitelijk hoef je alleen je eigen uitgaven zoals de cadeauwinkel of een spabehandeling te betalen. Je kunt genieten van mooie excursies en varen in Europa over bijvoorbeeld de Rijn, Moezel, Donau, maar ook de Seine en de Rhone of de Douro. Buiten Europa cruist de rederij over de Ganges, Mekong en de Egyptische Nijl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *