Cruisereiziger
Bestemmingen

Celebrity Infinity gemoderniseerd voor Europees cruiseseizoen

Het cruiseschip Celebrity Infinity van Celebrity Cruises heeft een uitgebreide renovatie ondergaan vlak voor de start van haar Europese cruiseseizoen. Bij de upgrade heeft The Retreat Lounge, de voormalige Michael’s Club, een nieuwe look gekregen, is The Luminae in The Retreat uitgebreid waardoor suitegasten meer ruimte hebben om te dineren en zijn er gloednieuwe Sunset Suites toegevoegd in het achterste gedeelte van het schip met een weids uitzicht en grote balkons.

“We streven ernaar om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen – van geavanceerde service aan boord en doordachte voorzieningen tot ruimtes die zijn ontworpen om gasten zich thuis te laten voelen in hun omgeving”, zegt Keith Lane, Celebrity Cruises Senior Vice President Hotel Operations. “De verbeteringen aan Celebrity Infinity, met name de transformatie van The Retreat Lounge, belichaamt onze toewijding aan het bieden van een ongeëvenaarde ervaring voor onze gasten, zodat elke reis met Celebrity Cruises gedenkwaardig is.”

Celebrity Infinity gaat diverse cruises varen in de Middellandse Zee. Populaire routes zijn onder andere de 8-daagse ‘Greek Isles & Turkey’-cruises die de oostelijke Middellandse Zee verkennen. Bestemmingen die worden bezocht zijn Santorini, het idyllische eiland in de Egeïsche Zee, en Kusadasi om de oude bezienswaardigheden te aanschouwen. Daarna doet het nog Rhodos, Mykonos en Hydra aan.

Cruises met Celebrity Cruises zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!