Cruisereiziger
Samenwerking

Explora Journeys in American Express Cruise Privileges programma

Als nieuwste partner in het American Express Cruise Privileges-programma biedt Explora Journeys Platinum- en Centurion-kaarthouders exclusieve cruisevoordelen op alle reizen geboekt via een American Express Travel Professional of een onafhankelijk bureau. De samenwerking wordt beschouwd als een mijlpaal in het verbeteren van de reiservaring voor American Express-kaartleden.

Explora Journeys biedt de volgende exclusieve voordelen aan American Express-kaarthouders als onderdeel van het programma:

  • CPP Platinum-voordeel*: € 300 boordtegoed (JEC – Journey Experience Credit), één extra Membership Reward®-punt per in aanmerking komende dollar en een exclusief welkomstgeschenk in de suite
  • CPP Centurion-voordeel**: € 500 boordtegoed (JEP – Journey Experience Credit), één extra Membership Reward®-punt per in aanmerking komende dollar en een exclusief welkomstgeschenk in de suite

Om de samenwerking tussen Explora Journeys en American Express te vieren, biedt de rederij van 23 mei tot 31 juli een exclusieve promotie aan voor American Express-kaarthouders. Gedurende deze periode kunnen leden genieten van een speciale aanbieding die beschikbaar is in alle deelnemende markten en die een unieke “Journey Experience Credit-component” omvat die, in combinatie met de voordelen van het American Express Cruise Privileges-programma, extra exclusieve gastvoordelen biedt.

“We zijn heel blij samen te kunnen werken met een gerenommeerde partner als American Express en deel te nemen aan het Cruise Privileges-programma. American Express heeft een uitzonderlijk premium merk gecreëerd dat zeer goed aanslaat bij onze gasten. Ons doel is om ongeëvenaarde ervaringen aan boord te creëren, en door samen te werken kunnen we nog meer voordelen bieden aan American Express-kaarthouders.”

Bekijk de cruises van Explora Journeys, zoals deze zomer in de Middellandse Zee:

TUI Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger