Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Eerste testcruise met passagiers voor Mein Schiff 7

Vaste gasten en cruisefans wachten met spanning op de eerste cruises van de gloednieuwe Mein Schiff 7. Vóór de officiële doop van het nieuwste vlootlid van TUI Cruises op 22 juni in de baai van Kiel, hebben gasten de mogelijkheid om de Mein Schiff te testen tijdens een ‘Vorfreudereise’, oftewel een voorpret-cruise. Van 16 tot 21 juni 2024 gaat deze Mein Schiff 7 testcruise vanuit Kiel via Aarhus, Kopenhagen en Oslo terug naar Kiel. Tijdens een dagje op zee kunnen gasten uiteraard volop genieten van alle faciliteiten aan boord.

De gasten van deze allereerste cruise hebben het grote voorrecht om als een van de eersten te mogen reizen op de Mein Schiff 7. De bemanning gebruikt deze reis als oefening voor de doop en zal er alles aan doen om de gasten een onvergetelijke Mein Schiff feel-good ervaring te bieden. Er kunnen op deze reis echter vertragingen of kleine afwijkingen van de gebruikelijke standaard optreden.

De Mein Schiff 7 is momenteel nog in aanbouw bij de Meyer-scheepswerf in Turku, Finland, waar de laatste werkzaamheden worden uitgevoerd.

Informatie over boeken & prijzen:

De 5-daagse reis ‘Vorfreudereise’  met de Mein Schiff 7 van/naar Kiel vanaf 16 juni tot 21 juni 2024 kost vanaf €1.179 euro per persoon in een buitenhut, vanaf €1.299 euro per persoon in een balkonhut, beide met het Mein Schiff premium-inclusive concept.

Meer informatie over deze cruise vind je op: www.meinschiff.com/vorfreudefahrt

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger