Cruisereiziger
Ontspanning

Nieuw entertainmentprogramma voor Explora I onthuld

Explora Journeys lanceert vanaf 5 juli een nieuw entertainmentprogramma aan boord van de Explora I. Het 14-daagse programma zal bestaan uit een reeks avondoptredens van internationale artiesten, interactieve activiteiten en exclusieve evenementen aan boord.

Een hoogtepunt van het programma is het onderdeel “Digitale Activiteiten”. Passagiers kunnen door het hele schip speciale QR-codes gebruiken om toegang te krijgen tot dagelijkse activiteiten zoals Explora Journeys trivia, kruiswoordraadsels en woordzoekers afgestemd op de locatie van de reis. Daarnaast kunnen cruisereizigers rechtstreeks muzikale verzoeken doen aan artiesten door een QR-code te scannen in de Astern Lounge tijdens de avondoptredens.

Steve Leatham, Vice President Entertainment, zei: “We zijn verheugd om meer activiteiten en optredens te introduceren, die elke reis tot leven brengen met kleur en variatie. Ons team zal jongere gasten boeien in de Nautilus, met nieuwe activiteiten en evenementen die dit bekroonde familieprogramma versterken.”

Passagiers aan boord van de Explora I kunnen ook genieten van pop-up optredens bij het zwembad van muzikanten, artiesten en wellness teams, compleet met snacks en drankjes. Dagelijkse activiteiten aan boord zijn onder andere Rituals, dagsporten, interactieve evenementen en een nieuw meerdaags Murder Mystery-spel.

Explora Music Series

‘s Avonds worden passagiers uitgenodigd voor de Explora Music Series, een live spektakel in de Journeys Lounge. Zes nieuwe vocalisten presenteren een programma van veertien avonden zonder herhalingsoptredens, ondersteund door gastacts. Het ensemble bespeelt ook verschillende muziekinstrumenten en treedt op in verschillende bezettingen en evenementen rond het schip.

Tot het avondentertainment behoren ook optredens op het hoofdpodium, kleinere sessies in de lobbybar, avonden in de Astern Lounge met interactie en dans, en wellness-evenementen. Gedurende de hele reis kunnen reizigers genieten van alles van DJ- en saxofoonsets tot de Songbook-serie ter ere van artiesten als Billy Joel en Carole King. Onderdeel van het nieuwe aanbod is ook Voices of Vegas met muziek van Sinatra tot Adele, en Motor City, een feel-good revue met muzikanten.

Explora Journeys verwelkomt ook nieuw talent in hun managementteam met de toevoeging van Ray Carr, Michael Langley en Keri Noble als Entertainment Managers.

Cruises met Explora Journeys zijn boekbaar bij:

TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger