Cruisereiziger
Doop

Royal Caribbean benoemt Meghan Trainor tot doopmoeder van Utopia of the Seas

Royal Caribbean International heeft Grammy-award winnende artiest Meghan Trainor aangekondigd als de doopmoeder van haar nieuwste schip, Utopia of the Seas. Zij zal de doop verrichten tijdens een 4-daagse exclusieve cruise die start op 15 juli. Tevens zal ze een optreden verzorgen op Royal Caribbean’s privé-eiland Perfect Day at CocoCay.

“Utopia of the Seas is de plek waar je het meeste uit je weekend haalt en elk moment meer is dan een gemoedstoestand, het is een realiteit op elke dag van de week. Dit is het korte uitje waar alles draait om feesten, het vieren van vrienden, familie en de herinneringen die je samen maakt,” zegt Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International.

“Meghan belichaamt dat in alle opzichten, van wie ze is tot hoe ze haar muziek deelt met de wereld, waardoor ze de perfecte doopmoeder is die past bij de energie van Utopia’s grote weekend. We vinden het geweldig om haar in de familie te verwelkomen en een feest van epische proporties te organiseren dat past bij het ultieme korte uitje.”

Utopia of the Seas maakt haar officieel debuut met (betalende) passagiers vanaf 19 juli in Port Canaveral (Orlando), Florida. Het is het eerste schip in de Oasis-klasse dat debuteert met weekendcruises van 3 nachten en doordeweekse cruises van 4 nachten. Daarbij wordt o.a. Nassau en en Perfect Day at CocoCay aangedaan.

Aan boord van het 18-dekken tellende schip kunnen passagiers o.a. ruim 40 eet- en drinkgelegenheden, de 91 meter lange Ultimate Abyss, de langste droge glijbaan ter wereld en een nieuwe dinerervaring in een treinwagon verwachten. Het schip met een bruto ton van 236.8600 ton zal 5.668 passagiers kunnen vervoeren en wordt aangedreven door vloeibaar aardgas.

Wil jij cruisen met de Utopia of the Seas? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger