Cruisereiziger
Te water lating

Nieuwe Viking Vesta uitgedokt in Ancona

Het nieuwste schip van Viking, de Viking Vesta, is vrijdag te water gelaten op de scheepswerf van Fincantieri in Ancona. Het uitdokken van de Viking Vesta begon donderdagochtend. Dit moment werd gemarkeerd door het doorsnijden van een koord door het Viking team, waarna het bouwdok werd gevuld met water. Na een proces van twee dagen lag de Vesta volledig in het water en kon het schip worden overgebracht naar een nabijgelegen afbouwdok voor de definitieve constructie en afwerking van het interieur.

“Het is altijd een mooie dag als een nieuw schip voor de eerste keer in aanraking komt met water,” zei Torstein Hagen, voorzitter en CEO van Viking. “De afgelopen tien jaar hebben we samen met Fincantieri de meest elegante kleine zeeschepen ter wereld gebouwd. Nu we ons voorbereiden op de verwelkoming van de Viking Vesta volgende zomer, evenals haar identieke zusterschip, de Viking Vela, dit najaar, kijken we ernaar uit om nog meer nieuwsgierige reizigers kennis te laten maken met de Viking manier van ontdekken.”

De oplevering van de Vesta staat gepland voor volgend jaar, naar verwachting in juli 2025. Het gaat dan routes varen in het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Nieuwe Viking Vesta uitgedokt in Ancona

  • Graag maak ik jullie een compliment voor de site, ik denk dat jullie objectieve informatie geven waardoor de aankoop keuze eenvoudiger wordt, de transparantie van jullie verdienmodel waardeer ik bijzonder.
    Ik ben op zoek naar een aantal antwoorden, mogelijk kunt u mij op weg helpen.
    Wij zijn voornemens om 2025 een cruise door Azie te maken +/- 21 tot 25 dagen. Wij oriënteren ons op de maatschappijen in het top segment Regent Seven Seas , Silversea, Oceania Cruises, Seabourne Ultra
    welke van deze maatschappijen heeft op basis van uw ervaringen de voorkeur en waarom ? Bij welk cruise reisbureau zou u deze reis onderbrengen ? Voor deze reis is een budget van om en nabij 50.000 beschikbaar incl. vluchten en in de vertrek- en aankomst haven een hotelverblijf van 3 dagen incl. excursies de hele rataplan. Zo ook de annuleringsverzekering. Welke verzekerings maatschappij schetst de beste voorwaarden? Welk reisbureau geeft volledige dekking op basis van de ANVR en SGR voorwaarden. Ik weet, dat ik u een aantal vragen stel die ook gewetensvragen zijn in de vorm van welke maatschappij en reisbureau. Tevens kan ik mij voorstellen, dat mijn vragen mogelijk iets te ver gaan, indien u voor de beantwoording een vergoeding vraagt is dit ook bespreekbaar.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger