Cruisereiziger
Renovatie

Disney Dream ondergaat later dit jaar uitgebreide renovatie

Disney Cruise Line heeft aangekondigd dat het een aantal nieuwe voorzieningen zal toevoegen aan de Disney Dream wanneer ze een droogdok renovatie ondergaat in september. Het is de eerste grote upgrade die het 13-jarige schip krijgt. De vernieuwingen bestaan uit luxe nieuwe suites, innovatieve eetgelegenheden en verbeterd entertainment.

Een van de meest opvallende toevoegingen is de Fantastic Funnel Suite. Deze luxe suite bevindt zich in een van de twee schoorstenen van het schip en biedt een unieke accommodatie met een prachtig uitzicht, een bijzondere inrichting en exclusieve voorzieningen. Verder zal de Concierge Lounge voor suite passagiers worden uitgebreid en gerenoveerd, met een nieuwe look die bedoeld is als eerbetoon aan de animatiefilm Hercules.

Dineren op de Disney Dream zal nieuwe en innovatieve opties bieden. Cruisereizigers kunnen zich verheugen op een verscheidenheid aan culinaire ervaringen, van gastronomische maaltijden tot informeel dineren. De restaurants van het schip zullen vernieuwde menu’s hebben, met verse en lokale ingrediënten.

Ook de Oceaneer’s Club aan boord van het schip, voor kinderen tussen 3 en 10 jaar, krijgt een make-over met nieuwe Marvel-activiteiten. Dit omvat o.a. een aantal nieuwe Spider-Man events, met superhelden die langskomen om te zien hoe de kinderen het ervan afbrengen. Edge, de club voor 11- tot 14-jarigen, wordt verplaatst en krijgt een aantal nieuwe functies, waaronder een ballenbak buiten.

Het is de bedoeling dat de renovaties eind september klaar zijn.

Cruises met Disney Cruise Line zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger