Cruisereiziger
Maidentrip

Explora Journeys onthult details voor maiden voyage EXPLORA 1

Explora Journeys heeft details onthuld van de eerste reis van de EXPLORA I, die op 17 juli 2023 zal vertrekken vanuit Southampton. Het is de eerste van 6 nieuwbouwschepen in de toekomstige vloot.

Het cruisemerk zal haar debuut maken met een inaugurele reis van 15 nachten naar Noord-Europa, genaamd ‘A Maiden Journey into Epic Fjords and the Arctic Circle’. Daarbij worden 12 havens in 4 landen aangedaan.

Michael Ungerer, Chief Executive Officer van Explora Journeys, zei: “Onze visie en ons doel was vanaf de eerste dag om een ​​reis- en oceaanervaring als geen ander te creëren. We zijn verheugd dat ons baanbrekende nieuwe schip, EXPLORA I, haar gasten tijdens haar eerste reis kennis zal laten maken met enkele van de meest adembenemende bestemmingen in Noord-Europa, terwijl ze genieten van de beste luxe gastvrijheid op zee.”

EXPLORA I zal vanuit Southampton Zeebrugge, Geiranger, Trondheim, Molde, Leknes, Brønnøysund, Flåm, Bergen en Stavanger aandoen voordat ze naar Denemarken vaart met bezoeken aan Skagen en de hoofdstad van het land, Kopenhagen.

Ungerer voegde toe: “Gasten aan boord van de eerste reis van de EXPLORA I kunnen zich verheugen op een onderdompeling in lokale culturen, zowel op als buiten de gebaande paden, en getuige te zijn van enkele van ‘s werelds meest verbazingwekkende natuurlijke wonderen. Tijdens hun reis zullen verrassingen worden onthuld, zoals spannende ervaringen, attente geschenken en opwindende gastartiesten die allemaal zijn gericht om de veeleisende reizigers te inspireren de wereld om hen heen te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en opnieuw contact met zichzelf te maken.”

Wil jij cruisen met de EXPLORA I? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)