Cruisereiziger
Uitdokken

Virgin’s Brilliant Lady uitgedokt bij Fincantieri

Vrijdag heeft op de scheepswerf Sestri Ponente van Fincantieri in Genua het uitdokken plaatsgevonden van de Brilliant Lady, het laatste nieuwbouwschip van Virgin Voyages in een serie van 4. Het schip, dat een brutotonnage heeft van 110.000 en 2.770 passagiers kan herbergen, komt naar verwachting eind 2023 in de vaart. Het voegt zich dan bij haar vlootgenoten Scarlet Lady, Valiant Lady en de Resilient Lady. Laatstgenoemde zal ook volgend jaar haar debuut maken.

De maiden voyage van Brilliant Lady staat gepland op 24 december, een 6-daagse cruise naar de Caribbean vanuit PortMiami. Aansluitend begint het haar inaugurele seizoen in haar nieuwe thuishaven San Juan. Daarvandaan gaat het 8-daagse cruise varen naar het zuidelijke en oostelijke gedeelte van de Caribbean waarbij bestemmingen worden aangedaan op Aruba, Curaçao, Martinique, St. Kitts, Britse Maagdeneilanden, Guadeloupe, Barbados, St. Lucia en Antigua.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)