Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

MSC Cruises kondigt uitbreiding aan van partnerschap met de Formule 1

MSC Cruises heeft aangekondigd dat haar wereldwijde partnerschap met de Formule 1 wordt verlengd. De aankondiging vond plaats in Miami, aan de vooravond van de Grand Prix. MSC Cruises blijft dus de officiële cruisepartner van de Formule 1 tot het einde van het FIA-wereldkampioenschap in 2026.

Dankzij de groeiende belangstelling voor Formule 1 wereldwijd, in het bijzonder op belangrijke markten voor MSC Cruises, heeft het huidige partnerschap sterke resultaten opgeleverd voor het bedrijf. Door het grote succes van de samenwerking tussen de twee merken heeft MSC Cruises toegezegd dit partnerschap verder te activeren door middel van een verrijkt programma.

Als onderdeel van de overeenkomst zal MSC Cruises tijdens geselecteerde Grand Prix weekenden schepen langszij positioneren om een unieke ervaring van het circuit naar het schip te bieden. Het eerste van deze evenementweekenden vindt plaats in november, voor de laatste race van het seizoen 2023, in Abu Dhabi. MSC Virtuosa zal het Grand Prix weekend in het dok doorbrengen en motorsportfans unieke accommodatie, hospitality en transportpakketten aanbieden, waaronder VIP-pakketten. Dit concept zal worden verrijkt en ingezet op andere bestemmingen, met andere schepen, vanaf het seizoen 2024.

Daarnaast is MSC Cruises bevestigd als hoofdsponsor van de F1 Grand Prix van België in 2023. Als zodanig zal het merk onder meer entertainment aanbieden voor toeschouwers in de Fan Zone. Andere hoofdsponsorovereenkomsten zullen binnenkort worden onthuld, voor andere Grand Prix’s van het F1 Wereldkampioenschap 2024.

Over MSC Cruises en Formule 1 Hospitality Experience

Formule 1-fans kunnen nu een complete hospitality-ervaring boeken, van hun accommodatie aan boord van de MSC Virtuosa tot het circuit tijdens de Etihad Abu Dhabi Grand Prix 2023.

MSC Virtuosa doet dienst als drijvend hotel tijdens het Grand Prix weekend bij de Abu Dhabi Cruise Terminal en biedt hutten en vele faciliteiten. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar die accommodatie, racetickets en exclusieve backstage toegang combineren met F1 Experiences.

De pakketten beginnen met de optie CABIN ONLY voor degenen die al toegang hebben tot het circuit of CABIN + F1 TICKET met toegang tot de tribune. Er zijn ook Premium pakketten beschikbaar, zoals de CABIN + F1 EXPERIENCE optie met activiteiten op het circuit of de exclusieve CABIN + F1 PREMIUM HOSPITALITY optie met toegang tot premium hospitality ruimtes (Turn 1 Suite, Paddock Club of Legend), evenals activiteiten achter de schermen zoals de Pit Lane Walk, een rondleiding over het circuit op een truck, een ontmoeting met F1 persoonlijkheden en nog veel meer.

Er is een breed scala aan accommodatie beschikbaar, allemaal met halfpension (ontbijt en diner), gratis Wi-Fi en transfers van en naar de de racebaan.

De Abu Dhabi cruiseterminal, waar de MSC Virtuosa zal aanmeren, ligt op slechts een klein eindje rijden van het circuit. Door aan boord van het schip te verblijven, kunnen passagiers profiteren van gratis transfers voor comfortabel reizen tijdens het weekend. De MSC Virtuosa blijft 4 nachten aangemeerd, van 23 tot 27 november 2023.

Deze bijzondere ervaringen met MSC Cruises zijn boekbaar bij:
MSC Cruises
Hoe ziet het schip eruit? Bekijk het op ons Youtube kanaal:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *