Cruisereiziger
Renovatie

Disney Cruise Line brengt ‘Encanto’ en ‘Soul’ aan boord van Disney Magic

Tijdens een droogdok van drie weken op de Grand Bahama Shipyard op de Bahamas heeft het cruiseschip Disney Magic van Disney Cruise Line nieuw entertainment geïnspireerd op ‘Encanto’, een ‘Soul’- lounge, verbeterde conciërge-accommodaties en een walstroomaansluiting gekregen.

Walt Disney Animation Studios’ ‘Encanto’ en Disney en Pixar’s ‘Soul’ komen voor het eerst tot leven op volle zee met de introductie van deze nieuwe gezinsvriendelijke entertainmentopties.

‘Encanto Celebration’

Via ‘An Encanto Celebration’ kunnen cruisereizigers zich aansluiten bij de Madrigal-familie. Het entertainment is ontworpen om passagiers te verbinden met muziek, handvaardigheid en verhalen. De interactieve ervaring geeft passagiers een kans om kennis te maken en foto’s te maken met Mirabel en ‘het familielid waar we het niet over hebben, Bruno’.

Gezinnen kunnen ook meezingen met ‘Encanto’-liedjes en vlinder- en bloemenkunstwerken maken geïnspireerd op de film. Een selectie Colombiaanse bieren, cocktails en frisdranken, samen met op de film geïnspireerde mocktails, zijn te bestellen.

Nieuwe Soul Cat Lounge

Het verhaal van ‘Soul’ was de inspiratie voor de Soul Cat Lounge, ontworpen om eruit te zien als Joe Gardner’s favoriete muziekplek uit de film, de Half Note Lounge. De lounge bevindt zich op dek 3 nabij het restaurant Rapunzel’s Royal Table en neemt passagiers mee naar een klassieke jazzclub in New York met bakstenen muren, houten accenten en leren stoelen rond een podium voor live muziek.

De Soul Cat Lounge is versierd met op maat gemaakte kunstwerken van Pixar met verwijzingen naar de film, waaronder platenlabels, concertposters en portretten van jazzlegende Dorothea Williams en haar bandleden. ‘Soul’-geïnspireerde details zijn overal te vinden, inclusief platenspelers, instrumenten en Joe’s hoed.

Volwassenen kunnen in de lounge kiezen voor het drinken van Manhattans en martinis of een selectie van inheemse brouwsels en cocktails gemaakt met New Yorkse sterke dranken. Een collectie van mocktails, speciale koffies en frisdranken staan ook op het menu, samen met een hapje van Little Italy – zeppoles, het klassieke Italiaanse gebak vergelijkbaar met een gefrituurde donut.

Herontworpen conciërgeruimtes

Ook de conciërge-ruimtes van de Disney Magic zijn onder handen genomen. De conciërgelounge is opnieuw ontworpen en uitgebreid met een nieuw thema en tropisch kleurenpalet geïnspireerd op Walt Disney Animation Studios’ ‘Moana’ en een extra overdekte zitgedeelte buiten op dek 10.

Alle conciërgesuites, waaronder accommodaties met één en twee slaapkamers en de twee Royal suites, zijn volledig gerenoveerd met frisse armaturen, meubels en kunstwerken.

Walstroomtechnologie

Tidens het droogdok werd ook walstroomtechnologie geïnstalleerd. Indien beschikbaar in de haven kan de Disney Magic hierdoor worden “aangesloten” op het elektriciteitsnet van de haven, waardoor de uitstoot van het schip wordt verminderd.

Bestemmingen

Disney Magic vaart momenteel de eerste van drie routes vanuit San Juan, Puerto Rico. Vanaf 24 mei keert het schip terug naar PortMiami voor zomerse afvaarten naar de Bahama’s en het Caribisch gebied, inclusief de ‘Silver Anniversary at Sea’-viering ter ere van het 25-jarig jubileum van Disney Cruise Line. Dit najaar trekt Disney Magic naar het westen van Amerika voor het eerste San Diego-seizoen.

Foto: Kent Phillips/Disney Cruise Line

Wil jij cruisen met de gerenoveerde Disney Magic? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger