Cruisereiziger
DoopNieuwe cruiseschepen

Doopmoeder Vista bekendgemaakt door Oceania Cruises

Oceania Cruises heeft de gevierde Italiaans-Amerikaanse chef-kok, auteur, restaurateur en Emmy Award-winnende culinaire persoonlijkheid Giada De Laurentiis benoemd tot doopmoeder van haar nieuwste schip Vista. Dit schip zal op 8 mei in Valletta, Malta, gedoopt gaan worden. De Amerikaanse Grammy- en Emmy Award-winnende zanger, pianist en acteur Harry Connick Jr. zal samen met De Laurentiis optreden tijdens de met sterren bezaaide doopceremonie, die plaatsvindt op 8 mei in Valletta, Malta.

Connick zal een exclusief concert geven voor VIP-gasten tijdens het doopevenement in Valletta tijdens Vista’s cruise van zeven nachten vanuit Rome, Italië. Daar zal doopmoeder De Laurentiis het ceremonieel breken van een champagnefles op de boeg van het schip leiden om geluk te brengen aan het schip en aan alle gasten en bemanningsleden die op het schip varen.

Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises, zei: “We zijn verheugd dat Giada en Harry zich bij ons voegen om Vista, ons eerste nieuwe schip in meer dan tien jaar, te verwelkomen. Harry’s relaxte, klassieke stijl en repertoire vormen de perfecte soundtrack voor een belangrijke avond in onze 20-jarige geschiedenis.

 

“Als ‘s werelds toonaangevende culinair gerichte cruiserederij was het een gemakkelijke beslissing om Giada in de Oceania Cruises-familie te brengen. Haar ongedwongen maar verfijnde stijl en vrome liefde voor kwaliteitskeuken zijn het perfecte recept voor Vista. Ze verpersoonlijkt echt ons eerste Allura Class-schip en we kunnen niet blijer zijn dat ze ermee heeft ingestemd peetmoeder van Vista te zijn.” Als peettante zal De Laurentiis twee signature dishes creëren die aan boord van Vista worden geserveerd. Gasten kunnen genieten van de geïnspireerde nieuwe creaties in Toscana, het authentieke Italiaanse specialiteitenrestaurant van Oceania Cruises dat is voortgekomen uit rijke familietradities, evenals in The Grand Dining Room, de luxueuze grand dame van het culinaire aanbod van de lijn aan boord van haar kleine, luxueuze schepen .

“Samenwerken met Frank en het Oceania Cruises-team bij de doop van Vista en de eer hebben om als meter op te treden, is een droom die uitkomt, vooral omdat ze op haar doopreis vertrekt vanuit mijn geboorteplaats Rome”, aldus De Laurentiis. “Authentiek Italiaans koken is mijn grootste passie in het leven. Ik kan niet wachten om de verschillende smaken te proeven en de talloze eetgelegenheden te verkennen aan boord van Vista, een schip dat de komende decennia onvergetelijke culinaire ervaringen zal bieden.”

Connick, die wereldwijd meer dan 28 miljoen albums heeft verkocht: “Ik ben verheugd deel uit te maken van deze speciale gelegenheid; het is een eer om muziek en zang naar zo’n belangrijk moment in het verhaal van Oceania Cruises te brengen. Optreden tegen de achtergrond van de prachtige stad Valletta, naast dit elegante nieuwe schip, zal een voorrecht zijn om te onthouden voor de komende jaren.”

Aan boord van Vista

Vista biedt een stijlvolle nieuwe manier om de wereld te zien en beschikt over accommodaties met alleen een veranda. Vista’s interieurs en elegante lijnen zullen een fris nieuw perspectief weerspiegelen door middel van organische elementen geïnspireerd door het land en de zee.

Als het eerste nieuwe schip van Oceania Cruises in meer dan tien jaar, wordt er lang uitgekeken naar het debuut van de 1.200 gasten tellende Vista, zowel door trouwe als nieuwe gasten, met haar inaugurele zomerseizoen in de Middellandse Zee al uitverkocht. In september vaart Vista naar Canada en New England voordat het naar het zuiden gaat voor een reeks winterroutes waarbij Mexico, Bermuda en de Caraïben worden verkend.

In het zomerseizoen van 2024 zal Vista een reeks Grand Voyages varen in de oostelijke Middellandse Zee, de Egeïsche Zee en de Adriatische Zee, waarbij ze een intrigerende reeks iconische steden en kleinere boetiekhavens in Italië, Turkije, Griekenland en de Heilige Landen zal bezoeken. Een volledig overzicht van de routes van Vista voor 2023 en 2024 is te vinden op OceaniaCruises.com.

Vista en haar zusterschip Allura, dat in mei 2025 in première gaat, zullen primeurs hebben op het gebied van dineren, accommodatie en gastervaring. Voortbouwend op de culinaire reputatie van Oceania Cruises op het gebied van het serveren van The Finest Cuisine at Sea®, biedt Vista een inventief nieuw mixologieprogramma, plus nieuwe en unieke culinaire concepten aan boord. Deze omvatten Aquamar Kitchen, met een scala aan op wellness geïnspireerde gerechten met een vleugje verwennerij; The Bakery at Baristas, met versgebakken gebak; en nieuw kenmerkend restaurant, Ember.

Ember is een luxe en toch ontspannen ruimte waar gasten kunnen genieten van een authentiek rijke Amerikaanse eetervaring. Geïnspireerd door grote chef-koks zoals Jacques Pépin, Executive Culinary Director van Oceania Cruises, combineert Ember naadloos de eigentijdse frisse levendigheid van gerenommeerde culinaire hoofdsteden zoals Napa en Sonoma met de warmte en rijkdom van de gerevitaliseerde eet- en drinkwereld van het hart van Amerika.

Bekijk Oceania Cruises bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)